Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
Foto: Belga Images

Camila Cabello: ‘Ik heb sinds m’n vertrek bij Fifth Harmony niet meer met de meisjes gepraat. Dat maakt me verdrietig.’

Het is inmiddels twee maanden geleden dat Camila Cabello girl group Fifth Harmony verliet. Maar wie denkt dat ze nu weer goed met elkaar omgaan, heeft het mis. In een interview met het muziekblad Billboard praat de zangeres over haar mislukte pogingen om weer in contact te komen met de andere meisjes.

In een recente interview met Billboard werd Camila Cabello gevraagd of ze ondertussen al contact heeft gehad met de overgebleven vier meiden van Fifth Harmony, waarop ze antwoordde van niet. De 19-jarige liet wel uitschijnen dat ze een poging deed om met hen te praten. ‘Ik deed het, ja. Ik wil niet op details ingaan omdat het heel intens was en moeilijk voor me om over te praten. Het maakt me verdrietig’, zegt Camila. Awww.

Uit de groep gaan


Voor Camila was de beslissing om Fifth Harmony te verlaten geen makkelijke, zegt ze in het interview. ‘De makkelijke route zou gewoon geweest zijn om mijn mond te houden, de kleren te dragen en gewoon te gaan, you know?‘ legt de zangeres uit. ‘Ik bedoel, we waren op het hoogtepunt van onze carrière. Het is zeker niet de veiligste optie, [maar] ik heb het in mijn DNA. De manier waarop mijn moeder mij opvoedde, was altijd: niet settelen. Jump en hoop dat je vleugels onderweg groeien.’

Tweet


Het is dus duidelijk dat Camila en de andere vier – Lauren, Normani, Dinah en Ally – geen vrienden meer zijn. Meer nog: er zou ruzie zijn tussen de twee kampen. Zo tweette Lauren Jauregi deze week: ‘Fake that confidence bih, one day it’ll be real’. Hoewel ze niemand noemt in de tweet, zijn fans ervan overtuigd dat het over Camila gaat, want het kwam een dag nadat ze op de cover van tijdschrift Seventeen stond. In het blad praatte ze onder ander over haar keuze om Fifth Harmony te verlaten. Tel bij die gemene tweets nog eens het feit dat Camila sinds de breuk niet meer praatte met de anderen, en het wordt heel waarschijnlijk dat er nog altijd drama is. Zo spijtig...

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees meer:

Partner Content