Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

‘Insatiable’-actrice Debby Ryan is verloofd met Twenty One Pilots-zanger

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Debby Ryan en Josh Dun vormen sinds 2013 een koppel. Nu is de Twenty One Pilots-zanger op één knie gegaan voor de ‘Insatiable‘-actrice. Het huwelijksaanzoek werd in alle geheim op foto vast gelegd en het is té schattig.


2018 was alweer een jaar vol nieuwe relaties, verlovingen, breuken en huwelijken. Denk maar aan Ariana Grande en Pete Davidson, Justin en Hailey Bieber, Sasha Pieterse en Hudson Sheaffer en nog heel wat anderen! Nu kunnen we nog net op de valreep een verloving aan dat lijstje toevoegen. Josh Dun vroeg zijn vriendin Debby Ryan namelijk zopas ten huwelijk!

Boomhut in Nieuw-Zeeland


Het aanzoek van de Twenty One Pilots-zanger is een droom voor veel meisjes. Hij nam de ‘Insatiable’-actrice namelijk mee op date in een boomhut in Nieuw-Zeeland. Daar ging hij op één knie en vroeg hij haar ten huwelijk. Het romantische gebaar werd op camera vastgelegd door fotograaf Brad Heaton, die zich verstopte in de boomhut.

Diamanten ring


Ook de diamanten ring is echt jaloersmakend! Debby Ryan showde hem met plezier op haar Instagram Stories. We zijn al benieuwd naar hoe prachtig de trouw en vooral haar jurk zal zijn...

© Instagram @debbyryan

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content