Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
Foto: Belga

Harry Styles zou een artiestennaam voor z’n solocarrière gekozen hebben

We weten al langer dat Harry Styles, net als z’n 1D-collega Niall Horan, solomuziek zal uitbrengen. En die zou er héél binnenkort al zijn! Volgens insiders zal Harry in februari al een single of zelfs een volledig album uitbrengen. Maar op die cd zal naar ’t schijnt niet ‘Harry Styles’ geschreven staan...

Bye bye, Harry 


Het is heel normaal dat artiesten hun naam veranderen wanneer ze een carrière als zanger of acteur beginnen. Miley Cyrus heet eigenlijk Destiny en de echte naam van Lucy Hale is Karen. Maar als je al jaren bekend bent als Harry Styles, is het een beetje risky om die te gaan veranderen, niet? Nu ja, Zayn deed het ook wel toen hij z’n familienaam Malik liet vallen. Harry zou het volgens de geruchten omgekeerd doen en schrapt z’n voornaam! Je zal z’n singles in de hitlijsten dus voorbij zien komen onder de naam Styles. Beetje verwarrend voor fans van ‘Teen Wolf’ en Stiles Stilinski, maar voor de rest kunnen we ‘r wel aan wennen.

 

Grammy season


Hoewel sommigen verwachtten dat Harry zou wachten tot de release van de oorlogsfilm ‘Dunkirk’, waarin hij meespeelt, om muziek uit te brengen en zo mee te genieten van de aandacht rond de film, zou de popster niet zo lang willen wachten. ‘In februari, rond de periode van de Grammy’s, zal Harry een volledig album droppen’, vertelde bron aan Hollywood Life. De Grammy’s zijn heel belangrijke muziekprijzen die tijdens een spectaculaire show met optredens van de grootste artiesten uitgedeeld worden. Misschien stelt Harry z’n muziek wel voor met een performance op het Grammy-podium? Nog een maandje wachten!

Harry op de set van ‘Dunkirk ‘ / Foto: Reporters

Meer celeb news

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content