Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

Het model vraagt iedereen om voor eens en altijd op te houden met haar er opmerkingen over te geven.

Hailey Bieber verklaart op Instagram waarom haar pinken krom zijn

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Iedereen is wel onzeker over iets aan zijn/haar lichaam. Ook celebs zoals Hailey Bieber, zo blijkt. Het model en de vrouw van Justin Bieber trok naar Instagram Stories om uit te leggen waarom haar pinken krom zijn en om te vragen of iedereen het nu voor eens en altijd kan loslaten.


Justin Bieber onthulde enkele weken geleden dat hij lijdt aan de ziekte van Lyme. Nu trekt ook zijn vrouw Hailey naar Instagram om iets over zichzelf te onthullen. Het model heeft blijkbaar een genetische aandoening waardoor haar pinken krom staan. Iets waarbij heel wat mensen zich vragen stelden.

Genetische aandoening ectrodactylie


Hailey Bieber begon haar Instagram Stories als volgt: ‘ok, laten we het pink-gesprek openen. Omdat ik altijd al heb gelachen met mezelf hierom kan ik evengoed vertellen waarom ze er zo krom en eng eruitzien.’ In een tweede verhaal, dat al snel weer van het socialemediaplatform verdween, deelde de it-girl een screenshot van een Wikipediapagina over een aandoening genaamd ectrodactylie, dat wil zeggen dat er één of meerdere vingers en vingerkootjes ontbreken. Een vinger ontbreekt bij Hailey niet, maar ze heeft er wel kromme pinken door.


Hailey schreef het volgende bij de screenshot: ‘Ik heb iets dat ectrodactylie heet en het zorgt ervoor dat mijn pinken eruitzien zoals ze doen. Het is genetisch, ik heb het al mijn hele leven. Dus mensen kunnen nu stoppen met vragen wat er in godsnaam mis is met mijn pinken. Dit is wat er mis is. Lol.’ In een derde en laatste Story vraagt ze haar volgers nogmaals om haar dus niet meer op de rooster te leggen over haar vingers. You heard the woman! 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content