Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

Justin en Hailey Bieber verklapten tijdens een Facebook Live wat ze leuk en minder leuk vinden aan hun huwelijk

Hailey Bieber: ‘Wat ik niet leuk vind aan getrouwd zijn met jou is dat je soms wat slordig bent’

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Justin en Hailey Bieber gingen afgelopen vrijdag via Facebook live om vragen van fans te beantwoorden in ‘Ask Me Anything’. Daar kwam natuurlijk ook hun huwelijk ter sprake en het koppel onthulde wat ze leuk én minder leuk vinden aan getrouwd zijn met elkaar.


Zo vertelde Justin Bieber dat hij het fantastisch vindt om elke ochtend naast elkaar wakker te worden ‘hoe waardeloos de dag ervoor misschien ook was, ongeacht ruzies. We weten dat we die persoon altijd zullen hebben de volgende dag en dat is super cool’. Hailey Bieber vindt het dan weer fantastisch om constant met haar beste vriend rond te hangen en een metgezel te hebben.

Sloddervos


Wat het koppel minder leuk vindt aan hun huwelijk? Volgens Justin steelt Mrs. Bieber altijd het deken ’s nachts. En volgens Hailey is de Canadese popster dan weer een sloddervos. ‘Wat ik niet leuk vind aan getrouwd zijn met jou is dat je soms een klein beetje slordig bent’, aldus het model. Al gaat Justin daar niet mee akkoord. Maar als dat de enige frustraties zijn die ze hebben (zelfs na twee maanden quarantaine), zitten ze best safe als je het ons vraagt!

De Facebook Live waarin Justin en Hailey vragen beantwoordden afgelopen vrijdag duurt een uur en kan je hieronder nog steeds bekijken. Het stukje over hun frustraties in het huwelijk is vanaf minuut 20 te bekijken. Ze vertellen niet enkel over hun relatie en het huwelijk, maar ook over Justins muziek en aankomende tour, hun geloof, ‘Friends’ en zoveel meer.

https://www.facebook.com/JustinBieber/videos/236198054467485/

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content