Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

Het model zit niet in haar eentje in quarantaine, maar wel met haar gezin, en daar hoort Zayn Malik blijkbaar ook bij.

CUTE: Gigi Hadid viert 25ste verjaardag met Zayn Malik en Bella Hadid

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Gigi Hadid en Zayn Malik worden sinds half januari al opnieuw aan elkaar gelinkt. Een maand later deelde het model zelfs een schattige foto op haar Instagram Stories. Nu vierde het herenigde koppel ook samen Gigi’s 25ste verjaardag. Cute!


Gigi Hadid moest, net als zovele anderen die in maart/april geboren zijn, dit jaar door de coronacrisis haar verjaardag vieren in lockdown. Het model werd op 23 april 25 jaar, maar ze vierde het niet alleen. Ze zit namelijk niet in haar eentje in quarantaine, maar wel met haar gezin, en daar hoort Zayn Malik blijkbaar ook bij.

Bageltaart


Het model deelde een reeks foto’s van haar intiem verjaardagsfeestje waarin ze al knuffelend te zien is met Zayn. Onder de post schreef ze een lange tekst waarin ze vertelt hoe dankbaar en gelukkig ze is. Het hoogtepunt van Gigi’s verjaardag was naar eigen zeggen de bageltaart die speciaal voor haar gemaakt werd door ‘Cake Boss’-bakker Buddy Valastro.

Daarna postte Gigi ook een boomerang op haar Instagram waarin zij, Zayn Malik en haar zus Bella te zien zijn met een paar cijferballonnen. We kunnen er dus vanuit gaan dat het weer helemaal goed is tussen Zigi. Yay! Hopelijk blijft de relatie dit keer écht standhouden.


Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content