Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Reporters

Wij zijn fan!

De nieuwste coupe van Emma Roberts wordt nu al hét kapsel van deze zomer genoemd

Laura Vansweevelt
Laura Vansweevelt Web- en reportagejournalist

Ze kleurde haar lokken de voorbije jaren in tinten met opvallende namen zoals Cayenne Spice en Champagne Pop, en werd in januari nog gespot met baby bangs, maar Emma Roberts’ nieuwste kapsel zou weleens onze all time favourite kunnen zijn. Maak kennis met: de hairline bob.


Vooraan is de hairline bob net lang genoeg om achter je oren te stoppen, achteraan lijkt het eerder een uitgegroeide pixie. Om haar bob een zomerse update te geven en nóg een stukje korter te gaan (de voor-foto vind je hieronder) bracht Emma Roberts (27) een bezoekje aan celebritykapper Chris McMillan.

Deze naam doet waarschijnlijk niet meteen een belletje rinkelen, maar je aanzien voor de man zal instant stijgen zodra we je vertellen dat McMillan de bedenker is van ‘The Rachel’, het iconische kapsel van Jennifer Aniston ten tijde van ‘Friends’.

‘Simpel en chic’


McMillan een trendsetter noemen is dus een understatement, en aan zijn bijschrift bij de eerste foto van Roberts’ nieuwste coupe te zien wil de celebritykapper duidelijk een nieuwe kapseltrend lanceren, getuige de hashtags #thenewshort en #hairlinebob.

De hairline bob wordt door McMillan niet alleen chic genoemd, maar ook simpel. ‘Breng wat haarmousse aan, kam je bob in vorm, blaas kort droog en ga er vervolgens met je vingers doorheen. Klaar!’

De look lijkt ons perfect voor iemand zoals Kate Hudson die een pixie cut wil laten uitgroeien, of iemand zoals Roberts die haar bob nóg een tikkeltje korter wil.


Durf jij het aan zo kort te gaan?

 


 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content