Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

‘Dynasty’-actrice Elizabeth Gillies is in het huwelijksbootje gestapt

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Alle meisjes worden groot en zo ook ‘Victorious’-actrice Elizabeth Gillies (27). Zij stapte in het geheim in het huwelijksbootje met haar vriend Michael Corcoran (47). Dat vertelde ze zelf met een aantal foto’s via Instagram.


Wie vroeger naar ‘Victorious‘ op Nickelodeon keek, zal zich Elizabeth Gillies vast nog als de stoere Jade herinneren. Anderen zullen haar zonder twijfel herkennen als Fallon uit ‘Dynasty‘ op Netflix. Nu heeft de getalenteerde actrice zopas fantastisch nieuws aangekondigd op Instagram. Ze is namelijk getrouwd met haar vriend Michael Corcoran. En dat op 8 augustus. Liz deelde drie kiekjes van de mooie dag op haar Instagram.

Vogue Weddings


Op het Instagramaccount van Vogue Weddings vind je het mooie liefdesverhaal van Elizabeth en Michael terug samen met een schattige foto. ‘Zangeres en “Dynasty”-actrice Liz Gillies ontmoette producer en componist Michiel Corcoran jaren geleden, maar het duurde een tijdje voor ze begonnen te daten. “Ik heb altijd een crush op hem gehad”, aldus Liz. “Maar ik deed cool”. Ze waren zes jaar samen toen ze beslisten dat het tijd was om te trouwen‘, staat er te lezen.

Daarnaast leren we uit de caption ook dat Michael Elizabeth ten huwelijk vroeg in de achtertuin van hun nieuwe huis in Atlanta. ‘Ik had geen idee wat hij deed. Opeens ging hij neer op een knie en vroeg hij mij ten huwelijk. Ik was helemaal verrast. Het was het perfecte verzoek’, aldus Liz. Op Vogue vind je nog meer foto’s en lees je alles over de mooie dag.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content