Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

Check vooral de gigantische diamanten verlovingsring!

Demi Lovato is na enkele maanden ten huwelijk gevraagd door Max Ehrich

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

In maart gingen de geruchten voor het eerst de ronde dat Demi Lovato een koppel zou vormen met Max Ehrich. Nu heeft de zangeres via Instagram aangekondigd dat ze verloofd is met de acteur.


Demi Lovato en Max Ehrich zouden sinds maart aan het daten zijn en zouden ook de lockdown samen gespendeerd hebben. Ze verschenen begin mei al dansend samen in de muziekvideo van ‘Stuck with U’ van Ariana Grande en Justin Bieber.

https://www.instagram.com/p/CCNRt2OhdwR/

Gigantische ring


Nu, enkele maanden later, kondigt de ‘Sober’-zangeres haar verloving aan met Max. De ‘Under the Dome’-acteur vroeg Demi ten huwelijk op het strand en fotograaf Angelo Kritikos legde het moment stiekem vast op camera. Check vooral ook de gigantische diamanten ring van juwelier Peter Marco waarmee Max zijn vriendin ten huwelijk vroeg. Wow!

Demi deelde een reeks foto’s van het mooie moment op Instagram en schreef er de volgende boodschap, gericht aan Max, bij: ‘Ik wist dat ik van je hield het moment dat ik je ontmoette. Het was iets dat ik niet kon beschrijven aan iemand die het niet zelf heeft meegemaakt, maar gelukkig deed jij dat ook. Ik heb me nog nooit zo onvoorwaardelijk geliefd gevoeld door iemand in mijn leven (behalve mijn ouders), gebreken en alles. Je zet me nooit onder druk om iemand anders te zijn dan mezelf. En je zorgt ervoor dat ik de beste versie van mezelf wil zijn. Ik ben vereerd om je hand in het huwelijk te accepteren. Ik hou meer van je dan een onderschrift kan uitdrukken, maar ik ben extatisch om een ​​gezin en leven met je te beginnen. Ik hou voor altijd van je, mijn baby. Mijn partner. Op onze toekomst!’

https://www.instagram.com/p/CC-S49WhMDR/

Ook Max deelde enkele foto’s van het memorabele moment op Instagram en schreef ook een lieve boodschap. ‘Woorden kunnen niet uitdrukken hoe oneindig ik verliefd op je ben voor eeuwig en altijd en meer. Ik kan geen seconde meer van mijn tijd hier op aarde doorbrengen zonder het wonder jou als mijn vrouw te hebben. Hier is op altijd baby.’

https://www.instagram.com/p/CC-S49cFFt7/

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content