Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

Ondertussen is haar haar ook roze geverfd.

Demi Lovato onthult om welke mooie reden ze voor een pixie cut koos

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Demi Lovato koos in november voor een gloednieuwe look. Ze ruilde haar lange lokken in voor een stoere pixie cut die ondertussen roze geverfd is. De zangeres onthulde waarom ze precies voor het kapsel koos en de reden erachter is heel mooi.


We zeiden het al: Demi Lovato straalt met haar korte coupe een en al zelfvertrouwen uit. En dat was ook het doel van het nieuwe kapsel. Ze was onlangs te gast bij ‘The Ellen DeGeneres Show‘ en daar sprak ze over hoe ze zich voelt dankzij haar korte haren en gaf ze ook de reden waarom ze voor een stoere en vooral sexy pixie cut koos.

‘Ik voel me zo vrij. Ik voel me authentieker. Ik heb het gevoel dat ik me altijd achter mijn haar verborg. Ik heb veel over mijn verleden gepraat en dat ik aan het herstellen ben van een eetstoornis. En ik gebruikte mijn haar om me erachter te verstoppen. Het bedekte mijn lichaam. Dus wanneer ik aan mezelf begon te werken, dacht ik: wat is iets waar ik me mijn hele leven al aan vasthoud dat ik moet loslaten? En dat was het. Ik voel me meer mezelf nu.’

 

Dit bericht bekijken op Instagram


 

Een bericht gedeeld door Demi Lovato (@ddlovato)


Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Docuserie


Demi Lovato stelt zich heel kwetsbaar op in het interview. Hetzelfde doet ze binnenkort in haar nieuwe docuserie ‘Dancing with the Devil’ die vanaf 23 maart als YouTube Original op het videoplatform te zien is. Daarin zullen we ook het moment zien dat ze beslist om haar haren af te knippen.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content