Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
Foto: Isopix

Sprousehart verbergt hun liefde niet langer.

De eerste kusfoto van Cole Sprouse en Lili Reinhart is er ein-de-lijk

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Je relatie verbergen voor de hele wereld moet vast héél vermoeiend zijn. Cole Sprouse en Lili Reinhart doen het al maanden, maar daar komt nu verandering in. Het koppel werd namelijk al kussend gespot en de beelden zijn té schattig.


Al sinds het begin van Bughead, speculeren/hopen fans dat ook Sprousehart real is. Toch wilden Lili Reinhart en Cole Sprouse hun relatie privé houden. Wat we natuurlijk begrijpen. Toch zijn ze minder en minder op hun hoede. In januari vierden ze samen Nieuwjaar in Hawaii en daar waren ze al héél close.

Vorige week stelde een fan tijdens een panel de vraag of de twee ‘Riverdale‘-acteurs een koppel vormen. De hele situatie was heel awkward, maar het leek er wel op alsof Cole het subtiel toegaf.

Kussen en knuffelen


De ‘Riverdale’-cast is momenteel in Parijs. Er zijn foto’s opgedoken waaruit blijkt dat het Sprousehart helemaal niets meer kan schelen dat mensen hen samen zien. Op de paparazzifoto’s kijkt Cole Sprouse recht in de camera, kust Lili hem op wang, knuffelen ze en kussen ze elkaar daarna op de mond. Ze lopen ook hand in hand door de straten van liefdesstad. Ons hart ?.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten


Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content