Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
Foto: Isopix

CUTE: deze koppels maakten hun modedebuut op het Met Gala 2018

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Vorig jaar bevestigden Selena Gomez en The Weeknd hun relatie door samen op het Met Gala te verschijnen. Nu volgden Shawn Mendes en Hailey Baldwin hun voorbeeld. Het duo was dit jaar samen te zien op de rode loper. Maar zij waren niet het enige koppel dat verscheen...

Shawn Mendes en Hailey Baldwin


De geruchten dat Shawn Mendes en Hailey Baldwin een koppel vormden, deden al een hele tijd de ronde. Ze werden eerder ook al knuffelend gespot. Toch reageerde geen van beiden tot nu toe op die roddel. Nu verschenen ze celebs samen op het Met Gala. Superschattig! Dit is toch wel de bevestiging waar wij al maanden op wachtten.

Shawn Mendes en Hailey Baldwin


Cole Sprouse en Lili Reinhart


Een tweede koppel dat graag mysterieus doet over hun relatiestatus, is Cole Sprouse en Lili Reinhart. De twee ‘Riverdale’-acteurs probeerden een jaar lang hun liefde voor elkaar te verbergen. Tot vorige maand! Toen verscheen de allereerste kusfoto in Parijs. Eindelijk was het gedaan met de geheimzinnigheid. Het koppel maakte samen hun debuut op het Met Gala, en natuurlijk zijn de foto’s véél te schattig! Zowel Lili als Cole zien er enorm gelukkig en verliefd uit.

Cole Sprouse en Lili Reinhart


Letitia Wright en John Boyega


Niemand had het kleinste vermoeden dat ‘Black Panther’-actrice Letitia Wright en ‘Star Wars’-acteur John Boyega een koppel vormden. Toch verscheen het duo samen op het Met Gala. Is dit een bevestiging van hun relatie of zijn ze gewoon vrienden? Hoe dan ook, ze lijken een perfecte match!

Kylie Jenner en Travis Scott


Het is al een hele tijd geweten dat de kersverse ouders van baby Stormi een koppel vormen. Toch is het de eerste keer dat het duo samen verschijnt op zo’n groots evenement. Ze staan elkaar wel, als je het ons vraagt!

[td_smart_list_end]

© Isopix


Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content