Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
Foto: Belga Image

CUTE: best friend Shawn Mendes verdedigt Camila Cabello

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist
Deze week vertelden we jullie al dat Camila Cabello haar girl group Fifth Harmony verlaat. Harmonizers – de fans van de groep – waren allemaal super verdrietig en in shock toen ze het nieuws hoorden. Toch krijgt Camila meer haat dan steun over haar heen op social media. Gelukkig is haar bestie en ‘I Know What You Did Last Summer‘-zanger Shawn Mendes er om haar te verdedigen. Awww, cute!

Het nieuws van haar vertrek werd niet bekendgemaakt door Camila Cabello (19) herself, maar wel door de vier andere Fifth Harmony-leden. Dat bracht veel vragen naar boven in de media en bij fans. Als gevolg daarvan krijgt de Cubaans-Amerikaanse zangeres nu te maken met veel haatberichten op social media. Ze wordt zelfs vergeleken met andere ‘backstabbers’ zoals ex-One Direction’er Zayn Malik en ex-Spice Girl Geri Halliwell die ook uit hun muziekgroep stapten. Auwtch!

Camila’s statement


De ‘I Know What You Did Last Summer’-zangeres deed daarna haar eigen verhaal. En ons hart breekt. Blijkbaar was het nooit haar bedoeling om op die manier het nieuws bekend te maken en het Fifth Harmony-hoofdstuk in haar leven zo af te sluiten. Poor Camila!

Een antwoord op Camila’s statement van Ally, Dinah, Lauren en Normani bleef niet lang uit. De overige leden van de band verklaarden op hun beurt ze dat ze maandenlang een poging hebben gedaan om samen te zitten met Camila om de toekomst van Fifth Harmony te bespreken. Maar dat bleek onmogelijk omdat Camila steeds zou geweigerd hebben.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Steun van bestie Shawn Mendes


Fans beschuldigen Camila nu dat ze alles verpest heeft. Gelukkig kan de 19-jarige zangeres rekenen op de steun van haar knight in shining armor Shawn Mendes. Haar beste vriend nam het op Twitter voor haar op. Zo retweette hij Camila’s statement en citeerde hij er een stukje uit: ‘Jaag na wat je hart doet sneller slaan, geluk is onze eigen verantwoordelijkheid – prachtig gezegd.’ Shawn steunt Camila op die manier volledig en die steun heeft ze op dit moment echt wel nodig.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Na zijn hartverwarmende tweet kreeg Shawn – hoe kan het ook anders – dezelfde haat terug die Camila kreeg. Dat was te verwachten! Maar Camila staat er nu tenminste niet meer alleen voor. True friendship. Awww!

 Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content