Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

De 'Locke & Key'-acteur postte de dag na valentijn een schattige foto van hun tweetjes op Instagram.

OMG: wist je dat Connor Jessup een koppel vormt met deze ’13 Reasons Why’-acteur?

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Van zodra wij verslaafd zijn aan een serie willen we alles weten over de reeks, de personages, maar ook over de acteurs die een rol vertolken. Wij waren dan ook super verrast toen we ontdekten dat ‘Locke & Key’-acteur Connor Jessup samen is met ’13 Reasons Why’-acteur Miles Heizer!


Als we de foto’s op Instagram mogen geloven, vormen Connor Jessup en Miles Heizer al meer dan een jaar een koppel. Alleen werd de relatie van de ‘13 Reasons Why‘-acteur nog niet wereldwijd opgepikt. Voor zijn rol als Tyler in ‘Locke & Key‘ was Connor nu eenmaal nog niet echt bekend bij het Belgische publiek. Nu dat hij meespeelt in een steengoede Netflixserie komt daar ineens verandering in.

Connor postte de dag na valentijn een schattige selfie van hem en Miles op Instagram met als caption ‘I’m late but I love you, you’re good, you make me better, happy v+1 day ?’. Cute!

Op de Instagramaccounts van Connor en Miles zijn trouwens verschillende foto’s te vinden. Als we daarop afgaan, gokken we dat de twee talenten al een hele tijd samen zijn. We zetten de leukste kiekjes voor je op een rijtje.

https://www.instagram.com/p/BtRrCkkHoQh/

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content