Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
Photo News

'My little muse, happy birthday my love.'

Cole Sprouse post topless foto van Lili Reinhart om haar een gelukkige verjaardag te wensen

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Cole Sprouse postte vorige week al een überschattige foto van hem en Lili Reinhart. Nu gaat de ‘Riverdale‘-acteur nog een stap verder en zette hij voor haar verjaardag zonet een topless foto van Lili op Instagram. Vooral het onderschrift is om bij weg te smelten. #relationshipgoals


We weten dat Cole Sprouse‘ passie, naast acteren, fotografie is. De ‘Riverdale‘-acteur is er dan ook steengoed in. Nu blijkt dat het vooral Lili Reinhart is die hem inspireert. Meer nog, ze is zijn muze! Cole postte een prachtige topless foto van zijn vriendin op Instagram en zette er de liefste caption bij. ‘Zowel de verjaardag als het cadeau. Mijn kleine muze, gelukkige verjaardag mijn geliefde.’ Oh. My. God.

https://www.instagram.com/p/BnriRFaH346/?taken-by=colesprouse

Breek het internet


Lili Reinhart reageerde met een simpel, maar veel zeggend rood hartje op de lieve boodschap. Ze verbergen duidelijk hun liefde niet meer voor de wereld. En people love it! Onder de foto kwamen tal van positieve reacties. Ook hun ‘Riverdale’-collega’s lieten een reactie achter. Zo schreef MadchenAlice CooperAmick ‘Breek het internet anders’, CamillaVeronica LodgeMendes plaatste hartjesoogemoji’s en SkeetFP JonesUlrich zette smileys. Het is duidelijk, iedereen shipt het koppel. Cute!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content