Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

In april werd ze nog gelinkt aan Charlie Oldman.

AHA: dit is de nieuwe vriend van ‘Chilling Adventures of Sabrina’-actrice Kiernan Shipka

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

In april werd Kiernan Shipka (19) gelinkt aan Charlie Oldman. Maar nu zou de ‘Chilling Adventures of Sabrina’-actrice toch met iemand anders samen te zijn. Het lijkt erop dat ze een koppel vormt met regisseur Christian Coppola (26).


Kiernan Shipka verraste de wereld door ineens een foto van haar en haar nieuwe vriend op Instagram te posten. In de foto staat ze hand in hand met regisseur Christian Coppola. Het duo schitterde samen op de Fendi Couture herfst/winter-show in Rome. Als caption onder de foto schreef ze ‘my love’. Omg!

Kortfilm


Christian deelde dezelfde foto op zijn profiel en Kiernan reageerde eronder met ‘oh hey...❤️’. De actrice en de ‘Him’-regisseur werkten begin april samen aan de kortfilmUnder Kiernan Shipka’s Spell‘. Hebben ze elkaar daar leren kennen?

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Picture perfect


Wij hebben zoveel vragen momenteel! Hoe lang zijn ze al samen? En vooral: hoe hebben we dit kunnen missen?! Hoe dan ook, als ze echt een koppel vormen, zijn ze meteen Instagram official. En vooral picture perfect, als je het ons vraagt.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content