Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Jackson Davis via Netflix

Hij postte een foto van een romantische stranddate en schreef eronder 'Cats outta the bag ❤️'. 

‘Outer Banks’-acteur Chase Stokes doet blijken dat hij en Madelyn Cline aan het daten zijn

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist


Vaak slaat de vonk tussen acteurs ook in het echte leven over. Denk maar aan Ian Somerhalder en Nina Dobrev uit ‘The Vampire Diaries’ of Cole Sprouse en Lili Reinhart uit ‘Riverdale’. En als we Instagram mogen geloven, zijn ook ‘Outer Banks’-acteurs Chase Stokes en Madelyn Cline nu samen!


Chase Stokes deelde zopas twee foto’s op Instagram die doen blijken dat hij en zijn ‘Outer Banks‘-collega Madelyn Cline al een tijdje aan het daten zijn. Niet per se door de beelden, maar vooral door de caption onder de post. Onder de foto’s waarop hij en Madelyn een romantische date aan het strand lijken te hebben, schreef hij namelijk het volgende: ‘Cats outta the bag ❤️’. Wat wil zeggen dat het geheim geweten is.

https://www.instagram.com/p/CBbthiKpO3H/

Madelyn deelde Chase’s post in haar Instagram Stories en reageerde er ook onder met ‘Topper punching the air rn’ en ‘I’ve fallen and I can’t get up’. Ook hun ‘Outer Banks’-collega’s Rudy Pankow, Austin North, Drew Starkey en Jonathan Daviss plaatsten een reactie onder de foto’s.

Instagram @hichasestokes

Instagram @hichasestokes

Instagram @hichasestokes

Instagram @hichasestokes

Instagram @hichasestokes

Instagram @hichasestokesZijn Chase Stokes en Madelyn Cline echt samen?! Of proberen ze hun fans te misleiden? We weten dat de cast nogal graag eens gek doet. Hoe dan ook zijn ze ook in real life echt te schattig voor woorden. Fingers crossed dat we binnenkort een cute foto van hen samen zien.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content