Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

Enkelen van hen gingen zelfs verschillende relaties aan, maar sluiten het jaar af met één specifiek persoon.

CUTE: deze celebs vonden het afgelopen jaar de liefde

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Vandaag is het officieel de laatste dag van 2019. Heel wat bekende romances liepen het afgelopen jaar op de klippen, maar een heleboel andere celebs vonden dan weer de liefde bij elkaar. Zo ontstond de meest besproken relatie tussen Shawn Mendes en Camila Cabello en ook deze 6 andere koppels zijn in 2019 opgebloeid.

1. Shawn Mendes en Camila Cabello


Shamila is zonder twijfel het meest besproken koppel van het jaar. Na hun collab voor ‘Señorita’ werden Shawn Mendes en Camila Cabello begin juli voor het eerst hand in hand gespot, niet lang daarna verschenen ook de eerste kusbeelden. Sindsdien vormen ze een koppel. De twee celebs kennen elkaar al jaren, en in 2015 werden ze zelfs aan elkaar gelinkt na hun samenwerking voor ‘I Know What You Did Last Summer’, maar die geruchten werden altijd ontkend. Toch hebben Shawn en Camila het niet gemakkelijk. Velen geloven namelijk niet dat hun relatie echt is en denken dat het een publiciteitsstunt is. Om dit te faken, moet je wel héél goed acteren, als je het ons vraagt...

2. Miley Cyrus en Cody Simpson


Meteen na de breuk met ex-man Liam Hemsworth in augustus werd Miley Cyrus gespot met Kaitlynn Carter. Niet lang daarna liep ook die romance op de klippen en ging Miley over naar Cody Simpson. Begin oktober bevestigde ze dan ook haar relatie met hem. Ondertussen hebben ook over dat koppel de break-upgeruchten al de ronde gedaan, nadat Cody gespot werd met een Playboy-model genaamd Jordy Murray. Maar de twee zijn gewoon vrienden en dat bevestigde ook Cody’s zus Alli aan The Daily Mail. Als we de foto’s van Thanksgiving trouwens mogen geloven zijn Miley en Cody nog steeds happy in love.

https://www.instagram.com/p/B4T4vK2p_P5/

3. Halsey en Evan Peters


Na haar knipperlichtrelatie met G-Eazy die eind 2018 officieel eindigde, begon Halsey 2019 met een frisse start. De zangeres werd voor het eerst gelinkt aan de Britse rockster Yungblud in november 2018. Ze vormden tot september dit jaar een koppel, maar zetten dan toch een punt achter hun relatie. Eind oktober maakte Halsey haar nieuwe relatie Instagram official en verscheen de dag erna met Evan Peters, de ex van Emma Roberts, op de rode loper. Sindsdien zouden de twee celebs samen zijn.

© Getty

4. Noah Centineo en Alexis Ren


Begin mei werd Noah Centineo voor het eerst gelinkt aan Alexis Ren. Zij was van 2015 tot 2017 samen met model Jay Alvarrez. Het duo postte altijd jaloersmakende video’s. In oktober maakten Noah en zijn blonde vriendin hun rodeloperdebuut. Ook op Instagram Stories zagen we Alexis al verschijnen.

© Getty

5. Dua Lipa en Anwar Hadid


Zowel in 2018 als in 2019 brak Dua Lipa haar eigen regels door met telkens opnieuw met ex Isaac Carew aan te pappen. Gelukkig is die relatie nu echt over and out, want de ‘New Rules‘-zangeres heeft de liefde gevonden bij iemand anders. Dua Lipa en Anward Hadid, de jongere broer van Bella en Gigi, werden voor het eerst aan elkaar gelinkt in de zomer. En aan haar onderstaande kusfoto, die ze drie dagen geleden op Instagram postte, blijkt dat ze nog steeds dolverliefd zijn.

6. Kiernan Shipka en Christian Coppola


In april werd gezegd dat Kiernan Shipka aan het daten was met Charlie Oldman, zoon van beroemde acteur Gary Oldman. Toch bleken dat maar geruchten te zijn (of de relatie was van hele korte duur), want in juni verscheen op de Instagrampagina van de ‘Chilling Adventures of Sabrina‘-actrice een andere knappe man. Kiernan verkondigde haar liefde voor regisseur Christian Coppola met één foto en de caption ‘my love’.

7. Pete Davidson en Kaia Gerber


Ook Pete Davidson heeft een bewogen jaar achter de rug. Sinds de breuk met Ariana Grande is de komediant al met verschillende vrouwen aan zijn zijde gespot. Zo was hij even samen met de 20 jaar oudere Kate Beckinsale, maar niet lang daarna werd hij gelinkt aan ‘Once Upon a Time in Hollywood’-actrice Margaret Qualley. Ook dat bleef niet duren. In november groeide Petes vriendschap met Kaia Gerber uit tot meer en veroverde hij het hart van het model.

© Getty

8. Maisie Williams en Reuben Selby


Maisie Williams vormt een koppel met haar zakenpartner en vriend Reuben Selby. De ‘Game of Thrones’-actrice verscheen hand in hand met Reuben op de afterparty van de Emmy’s, maar nam hem onder andere ook mee als plus one naar Sophie Turners trouw. Het koppel zou al meer dan een jaar samen zijn.

https://www.instagram.com/p/B0Od3CSHeHL/

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content