Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
Photo news

De hele 'Riverdale'-cast is natuurlijk in de wolken door de foto.

Camila Mendes maakt haar relatie met Charles Melton Instagram official met een schattige foto

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist


In september lanceerden Camila Mendes en Charles Melton de eerste datinggeruchten toen een fan hen al kussend spotte in de bioscoop. Nu heeft Cami haar relatie met de ‘Riverdale‘-acteur bevestigd door een foto op Instagram te posten met als onderschrift ‘mine’. Cute!


Er is een nieuw ‘Riverdale‘-koppel, jongens en meisjes! Camila Mendes en Charles Melton hebben namelijk de liefde bij elkaar gevonden. Tot eind augustus vormde Cami nog een koppel met schoolvriend Victor Houston, maar hij was blijkbaar toch niet de ware voor haar. Zou haar ‘Riverdale’-tegenspeler iets te maken gehad hebben met de breuk?

Instagram official


Nog geen maand later werden Camila en Charles namelijk al kussend gespot door een fan. Ondertussen heeft de actrice haar relatie ook Instagram official gemaakt met een überschattige foto waarop Charles zijn nieuwe bae op haar voorhoofd kust en zij haar armen rond hem heeft. Als onderschrift schreef ze ‘Mine’. Dat is klaar en duidelijk!

https://www.instagram.com/p/BopKY-LAeZK/?taken-by=camimendes

Boeket bloemen


Charles heeft tot nu toe nog geen foto met Camila gepost, maar enkele dagen geleden verscheen hij wel een mooie bos bloemen met als onderschrift ‘mi amore’. We weten nu voor wie dat boeket bestemd was!


Natuurlijk waren de hele ‘Riverdale’-cast en andere celebs in de wolken door de foto. Ze lieten dan ook de leukste en grappigste reacties achter. Zo schreef KJ Apa bijvoorbeeld ‘Zijn jullie aan het daten?’ en antwoordde Camila ‘Het spijt me dat je er zo bent moeten achter komen.’ Drew Ray Tanner (Fangs) is vooral gelukkig dat hij hun relatie niet meer geheim hoeft te houden. ‘Godzijdank, dit geheim houden was het moeilijkste dat ik ooit heb moeten doen in mijn leven.’ Natuurlijk had Camila een geniaal antwoord daarop: ‘Ik heb dit voor jou gedaan’. Haha!

Reacties

Reacties

Reacties

Reacties

Reacties

Reacties

Reacties

Reacties

Reacties

Reacties

Reacties

Reacties

Reacties

Reacties

Reacties

Reacties

Reacties

ReactiesLees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content