Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

Zo zie je maar dat ook celebs struggles hebben, net zoals elk ander koppel.

Camila Cabello over haar relatie met Shawn: ‘Verliefd zijn is vermoeiend’

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Je zou denken dat twee getalenteerde celebs die gemeenschappelijke interesses hebben en die alles hebben wat hun hun hartje begeert, dolgelukkig zijn, maar ook zij hebben klaarblijkelijk struggles. Camila Cabello heeft in een interview toegegeven dat verliefd zijn uitputtend is...


Camila Cabello en Shawn Mendes zijn al sinds juli 2019 aan het daten. De twee hebben zelfs matching armbanden om elkaar te voelen als ze op afstand van elkaar zijn. Toch is ook hun relatie niet altijd zo rooskleurig als je zou denken.

In een recent interview met Jimmy Hill tijdens de Global Awards heeft de ‘Havana‘-zangeres over haar relatie verteld. De interviewer vroeg of Camila en Shawn Mendes binnenkort samen nog muziek zullen lanceren. ‘We willen samen wel meer muziek maken, maar om eerlijk te zijn: we zijn twintigers’, aldus Camila. ‘Drukke mensen?’, vraagt Jimmy. ‘Nee, zo zit het niet. Verliefd zijn is vermoeiend. Het neemt al je energie weg. We kunnen zelfs niet naar de studio gaan. Ik moet het rustiger aan doen’, zegt Camila.

Wanneer de interviewer vraagt of ze het te druk hebben met andere dingen: ‘Nee, ik bedoelde emotioneel.’ Dat kunnen we begrijpen! Camila Cabello is momenteel bezig met het filmen van de live-actionremake van ‘Cinderella‘ in Londen. Veel tijd zullen zij en Shawn dus niet hebben voor elkaar. De ‘In My Blood’-zanger vloog wel naar Engeland om de verjaardag van zijn vriendin te vieren. Zo zie je maar dat ook celebs struggles hebben, net zoals elk ander koppel.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content