Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

Fans vreesden dat de twee uit elkaar waren, maar hier blijkt duidelijk niets van waar te zijn.

Camila Cabello maakt via Instagram duidelijk dat ze nog steeds samen is met Shawn Mendes

De geruchten dat het niet goed gaat tussen Camila Cabello en Shawn Mendes doen nu al een tijdje de ronde, maar de zangeres maakt hier nu komaf mee. Via een bericht op haar Instagramaccount maakt ze namelijk duidelijk hoe trots ze is op haar liefje. Cute!


Fans maakten zich al een tijdje zorgen over de relatie van Camila Cabello en Shawn Mendes. Sinds maart is het al opvallend stil rond het koppel en daarom dachten volgers van het duo dat ze misschien uit elkaar waren. Al blijkt daar absoluut niets van waar te zijn. De zangeres laat nu namelijk via Instagram weten dat de twee nog steeds very much in love zijn.

Nog steeds een koppel


Op haar account deelde ze namelijk een clip van ‘Wonder’, het nieuwe album van Shawn Mendes dat vanaf vandaag beschikbaar is. ‘ De wereld kan altijd wel wat magie en schoonheid gebruiken, maar nu zeker. Shawn heeft dit album met hart en ziel gemaakt. Wat een prachtig cadeau. Mijn lief, ik ben zo trots op de persoon die je bent en ik kijk er zo naar uit dat mensen je hart kunnen zien en horen.’

Shawn Mendes zelf reageerde ook onder het bericht met een reeks schattige emoji’s. De twee vormen een koppel sinds augustus 2019 en dit nadat ze hun gemeenschappelijke single ‘Señorita’ uitgebracht hebben.

Lees ook:

Partner Content