Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

'Sinds enkele maanden mediteer ik en ik voel hoe de kwaliteit van mijn leven is verbeterd.'

AHA: dit is de reden waarom Camila Cabello amper sociale media gebruikt

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Camila Cabello heeft zopas in een Instagrampost onthuld dat ze bitter weinig met sociale media bezig is. De reden die ze daarvoor geeft, is heel logisch en herkenbaar!


Camila Cabello is niet bang om haar liefde voor Shawn Mendes te uiten op Instagram. Toch is de zangeres naar eigen zeggen absoluut niet bezig met sociale media. De reden daarvoor is dat het gewoon niet goed is voor haar en dat ze niet weet hoe ze moet omgaan met wat mensen zeggen via Instagram.

Toch is Camila zich er ook van bewust dat ze via sociale media mensen kan helpen, al is het maar op een kleinschalige manier. In een persoonlijke post schreef ze het volgende: ‘Ik raad sterk aan om elke dag 5 minuten de tijd te nemen om adem te halen. Ik doe dit de laatste tijd vaak en het heeft me al zo hard geholpen. Voordien snapte ik meditatie of het letten op je ademhaling niet, maar ik doe het nu sinds enkele maanden en ik voel hoe de kwaliteit van mijn leven is verbeterd.’

Gevangen


Voordien had de ‘Havana’-zangeres het gevoel dat ze gevangen zat in haar eigen hoofd, in plaats van te leven in het moment zelf. En daarom wou ze een techniek die voor haar helpt, meegeven aan haar volgers. ‘Probeer 5 minuten per dag 5 seconden in te ademen door de neus en adem uit gedurende 5 seconden door je mond. Focus heel goed op je ademhaling en hoe het voelt als je adem in en uit je neusgaten gaat. Doe dit drie keer per dag of wanneer je jezelf overweldigd voelt’, aldus Camila op Instagram.


Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content