Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
Photo News

Die slaan we straks ook in!

AHA: aan deze budgetproof mascara heeft Gigi Hadid haar lange wimpers te danken

Gigi Hadid smeert hoogstwaarschijnlijk heel wat prijzige producten op haar gezicht, maar het model is ook fan van enkele budgettoppers. Zo heeft haar make-upartieste Erin Parsons verklapt dat ze haar wimpers met een wel erg betaalbare mascara aanzet. Dat horen we graag!


In een recent interview verklapte Erin Parsons, de make-upartieste van Gigi Hadid, welke mascara ze gebruikt op de wimpers van het model. Zo blijkt Gigi fan te zijn van de Snapscara-mascara van Maybelline. Waarom? Volgens Erin heeft dat exemplaar een fantastische formule. Je kan het product aan het einde van de dag makkelijk van je wimpers halen zonder dat je hoeft te schrobben met make-upremover.

Hoe krijg je nu precies zulke bambi-ogen als die van het Victoria’s Secret-model? ‘Breng enkele laagjes mascara aan op je bovenste wimpers en laat je onderste wimpers zoals ze zijn. Dat staat veel chiquer’, aldus haar make-upartieste. Nog een tip die ze geeft, is om altijd je wimpers te krullen. Vervolgens breng je een laagje mascara aan en laat je dat even drogen voor je een tweede laag aanbrengt. Dat is volgens de visagiste de beste manier om klonters te vermijden.

De Snapscara-mascara van Maybelline kwam dit najaar uit, maar het is voorlopig nog onduidelijk wanneer het item bij ons verkrijgbaar zal zijn. Wij zijn net als jullie enorm benieuwd naar deze favoriet van Gigi Hadid. Stay tuned!

Lees ook:

Partner Content