Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

Er is een reden waarom ze hetzelfde kapsel al zo lang heeft.

Billie Eilish over haar groen haar: ‘Het heet niet meer depressief zijn’

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Billie Eilish (19) heeft nu al een hele tijd hetzelfde kapsel: zwart haar met neongroene highlights. En dat is niet per se omdat ze het zo mooi vindt (al staat het haar natuurlijk wel). Er schuilt namelijk veel meer achter. De ‘Bad Guy’-zangeres vraagt dan ook om niet meer met haar coupe te lachen.


Tijdens een wereldpandemie is het niet zo vanzelfsprekend om je kapsel te veranderen, maar dat is niet de reden waarom Billie Eilish haar neongroene lokken al zo lang heeft. Op Instagram reageerde ze volgens Buzzfeed in de comments op een reactie dat ‘grashoofd een nieuwe kleur nodig heeft en dat zwart haar wel nice zou zijn’.

Daarop zei Billie het volgende: ‘Het heet niet meer depressief zijn, wees alsjeblieft gewoon blij voor me’. In nog een andere comment schreef ze dit: ‘Sinds mijn dertiende is dit de langste periode dat ik al dezelfde haarkleur heb. Dat heet mentale stabiliteit en groei, laat me met rust.’

Einde van een tijdperk


Op haar Instagram Stories haalde Billie het onderwerp ook aan, net voordat ze een verhaal begon te vertellen over haar hond Shark die een octopusknuffel helemaal had ingeslikt. Daar had ze het volgende te zeggen: ‘Stop met me uit te lachen, mijn god, ik maak verdomme een album voor jullie. Ik zal het niet uitbrengen als je mijn haar belachelijk blijft maken. Hou je mond. Ik verander het nadat de documentaire uit is.’

Volgens de zangeres zal dat het einde zijn van een tijdperk: ‘Ik ga je een nieuw tijdperk geven. Ik moet aankondigingen doen. Ik moet dingen uitbrengen. Hoe dan ook, laat me met rust, laat me leven met mijn haar dat ik al veel te lang heb. Hou je bek’, zei ze op een lacherige maar gefrustreerde toon.


Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content