Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© GETTY/ INSTAGRAM @BEYONCE

Queen B deelde zonet haar allereerste Insta Story ooit!

ZIEN: Beyoncé doet fans dansen met haar #beforeiletgochallenge

De meer dan 127 miljoen Instagramvolgers van Beyoncé wisten eerder vandaag niet wat ze zagen. Voor de allereerste keer ooit maakte Bey een verhaal op het sociale medium, en niet zomaar een. Ze lanceerde een heuse challenge waarmee we de komende dagen vermoedelijk rond de oren geslagen worden.

Before I Let Go


Vorige week kwam Beyoncés Netflixdocumentaire ‘Homecoming’ uit. Tegelijkertijd bracht Queen B een livealbum op uit waarop haar Coachella-optreden van vorig jaar integraal te beluisteren is. Op dat album staan echter ook twee bonustracks: ‘I Been On’ en ‘Before I Let Go’. Vooral die tweede song, die in de documentaire te horen is tijdens de aftiteling, slaat erg aan bij de fans.

‘Before I Let Go’ is eigenlijk een cover van een nummer uit de jaren 80 van de groep Maze. Beyoncé maakte er haar eigen versie van en voegde achteraan een leuk, dansbaar stukje toe. Het is op dat stukje dat ze haar fans uitdaagt hun beste moves te tonen en dat doen ze ook. Vanmorgen zagen Beys volgers plots onderstaande slide verschijnen in haar Instagram Story, waarna het popicoon volop video’s begon te delen van fans die steppen, sliden en droppen zoals zij zegt in het lied. Je kan de filmpjes nog tot morgenvroeg bekijken.

Dit is de eerste dansvideo die Beyoncé deelt op haar verhaal.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=44&v=n6jv6Xat2E4

Zoals het geval was bij Drakes ‘In My Feelings’, vermoeden we dat we ook nu nog veel dansvideo’s te zien zullen krijgen. Misschien doen er wel weer celebs mee? Voor diegenen die zelf een poging willen wagen om op Beyoncés Instagram te geraken, is er hier een link naar het lied op Spotify. Het dansstukje begint rond de derde minuut. Succes!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content