Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Unsplash

Met een simpele 'oké' geeft hij aan dat hij geen zin of tijd heeft om met je te praten.

AHA: dit betekenen zijn berichtjes nu écht

Boys are from Mars and girls are from Venus. We kunnen soms allemaal wel wat advies van een love doctor gebruiken, want jongens kunnen soms zo onbegrijpelijk zijn! Ze zeggen het een maar bedoelen of doen compleet iets anders. Wij zijn geen experts, maar hebben ons gedaan om uit te vogelen wat zijn berichtjes nu echt betekenen. You’re welcome!

1. ‘Hey’


Wow, ik was totaal vergeten dat je zo aantrekkelijk bent. Na het spotten van je Instagram story of andere post op sociale media, lijkt het me toch wel een goed idee om even met je te babbelen.

2. ‘Sorry, ik had je laatste berichtje niet gezien’


Tuurlijk heb ik je berichtje ontvangen, maar ik had eigenlijk geen zin om te reageren. Om niet over te komen als een ongelofelijke eikel stuur ik toch nog maar even een berichtje.

3. ‘Oké’


Ik doe kortaf tegen je, omdat ik eigenlijk helemaal geen zin heb om tegen je te praten. Of echt helemaal geen tijd heb om te antwoorden.

4. ‘Sorry, het gaat toch niet lukken vanavond. Zullen we een andere keer afspreken?’


Ik durf je niet te vertellen dat ik leukere plannen heb voor vanavond. Ik weet dat het gemeen is om last minute af te zeggen, dus probeer het nu wat liever.

5. ‘Good morning *koosnaampje*’ of ‘Good night *koosnaampje*’


Jij bent het eerste waar ik aan denk als ik op sta en het laatste waar ik aan denk voordat ik ga slapen. Ik heb eigenlijk wel een beetje een crush op je.

Lees ook: 

Partner Content