Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Photo News

Ook de hondjes van Sabrina Carpenter, Perrie Edwards, Brett Eldredge, Lauren Jauregui, Alex Pall en Lady Gaga maken kans op de award.

CUTE: Ariana Grandes biggetje Piggy Smallz is genomineerd voor een award

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

In september adopteerde Ariana Grande een lief bruin biggetje en noemde haar Piggy Smallz. Nu is haar huisdier, samen met drie anderen, genomineerd voor de award van ‘Schattigste Huisdier van een Muzikant’. Zo cute!

Op 14 maart 2019 vindt de jaarlijkse awardshow van iHeart Radio Music plaats in Los Angeles. Daar worden tal van awards uitgereikt aan je favoriete artiesten voor hun muziek. Maar zij zijn niet de enigen die in de prijzen vallen. Er is namelijk ook een categorie die het schattigste huisdier bekroond.

Piggy Smallz


En Ariana Grandes biggetje is genomineerd! Hoe lief is dat niet? De zangeres is alleszins heel trots op haar huisdiertje. In een ondertussen verwijderde post vroeg ze haar volgers namelijk om te stemmen op  Piggy Smallz.

Andere genomineerden


De andere genomineerden zijn de hondjes van Sabrina Carpenter, Perrie Edwards, Brett Eldredge, Lauren Jauregui, Alex Pall en Lady Gaga. Bekijk alle lieverds hier. Als je het ons vraagt, maakt Piggy Smallz dus zeker kans! En of ze nu wint of niet: voor ons is en blijft ze het schattigste diertje ter wereld.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content