Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Ariana en Meghan go country

Ariana Grande en Meghan Trainor go country. De twee ladies mochten optreden met grote country-artiesten tijdens de CMA Awards. Check de optredens hier.

In Amerika werden afgelopen nacht de Country Music Awards 2014 gehouden. Tijdens het event waren de grootste country-artiesten aanwezig. Ook waren de twee popsterren Meghan Trainor en Ariana Grande bij de CMA’s om op te treden.

Ariana Grande mocht een optreden geven met countrygroep Little Big Town. Ze zongen Ariana’s nummer Bang Bang. Naast dat het optreden supergoed klinkt, zijn de outfits ook heel tof!  Ariana en de Little Big Town- artiesten hebben allemaal een lichtgevende outfit aan.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Meghan Trainor mocht haar hitsingle All About That Bass samen zingen met country queen Miranda Lambert. De stemmen van de ladies passen perfect bij elkaar. Het is niet zo gek dat Meghan gisternacht voor country ging. Voordat de zangeres doorbrak met haar nummer All About That Bass schreef ze namelijk ook countrynummers. Zo heeft ze meerdere songs geschreven voor de band Rascall Flatts.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Naast de performances stond de avond natuurlijk in het teken van de nominaties. De grote winnaar van de avond was Miranda Lambert. Zij sleepte de awards voor Muziekevenement van het jaar, Album van het jaar, Single van het jaar en Vrouwelijke artiest van het jaar in de wacht.

Andere winnaars waren: Keith Urban (Muziekevenement van het jaar), Blake Shelton (Mannelijke artiest van het jaar), Luke Bryan (Entertainer van het jaar), Dierks Bentley (Muziekvideo van het jaar), Kacey Musgraves (Lied van het jaar), Brett Eldredge (Nieuwkomer van het jaar), Florida Georgia Line (Duo van het jaar) en Little Big Town (Groep van het jaar).

 (Bron foto: Just Jared)
 

 

FLAIR STORIES

Partner Content