Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
Foto: Isopix

Haarstylist Ryan Pearl vertelt hoe je haar look makkelijk kopieert!

AHA: zo komt Hailey Baldwin aan haar mooie roze lokken

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Af en toe verschijnt Hailey Baldwin met roze lokken. Toch zijn die even later alweer blond. Ook gisteren verscheen het model op het Met Gala met roze haren. Haarstylist Ryan Pearl verklapt hoe hij haar die look geeft.


Met een roze kapsel, een zilverkleurige jurk en een knap accessoire genaamd Shawn Mendes zag Hailey Baldwin er schitterend uit op het Met Gala. Een kopie van de jurk vind je vast wel in de winkel, maar een knappe zanger kunnen we je jammer genoeg niet geven.

Hailey Baldwin
© Isopix

Redken City Beats


Haarstylist Ryan Pearl verklapt wél hoe Hailey aan haar coupe komt: ‘Eerst zette ik highlights om haar blonde haren lichter te maken. Daarna heb ik er een mengeling van Redken City Beats gemaakt: de roze kleur ‘City Ballet Pink‘ en een perziktint genaamd ‘Chelsea Coral‘. Die kleuren verdunde ik dan nog eens met de transparante kleuring van City Beats. Daarna bracht ik de combinatie aan en waste ik die na tien minuten uit.’

Na enkele weken is de kleuring er alweer uitgewassen, dus je hoeft geen schrik te hebben om er voor altijd aan vast te hangen. Hoe vaker je je haar wast, hoe meer het geheel naar een pastelkleur neigt. Je weet dus wat te doen als je Haileys look wil kopiëren.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content