Home Uit & thuis ZIEN: de eerste trailer voor de remake van ‘Dirty Dancing’

ZIEN: de eerste trailer voor de remake van ‘Dirty Dancing’

De reacties zijn helaas niet erg positief...

Trailers Promos Teasers via YouTube
Nog een maand en hij is er eindelijk, de remake van 'Dirty Dancing'. De eerste beelden zagen we al passeren op Instagram, maar nu loste televisiezender ABC ook een eerste trailer. De reacties zijn echter niet bijster positief…

De dansklassieker met Jennifer Grey en Patrick Swayze uit 1987 werd door de Amerikaanse televisiezender ABC in een nieuw jasje gestoken en komt in de VS uit op 24 mei.
 

Verwacht echter geen exacte kopie. Zo zullen we in de remake – met Abigail 'Little Miss Sunshine' Breslin en nieuwkomer Colt Prattes in de hoofdrollen – zien hoe het Baby en Johnny vergaat na hun zomerse avontuur. Ook de soundtrack zou niet dezelfde zijn. Oude liedjes zullen worden afgewisseld met nieuwe nummers. 
 

'Dit is erger dan Trump'

Gisteren liet ABC de eerste trailer van de reboot op de wereld los. De verwachtingen waren hooggespannen, maar helaas waren de reacties niet erg positief. 'OMG, dit ziet er echt hilarisch slecht uit', 'Colt Prattes is duidelijk níét de nieuwe Patrick Swayze' en 'Dit is erger dan Trump' zijn maar een greep uit de reacties. Oordeel vooral zelf: 
 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees meer:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.