Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Zishan Khan MIGRATION

Voor de 'time of your life'

YAY: je kan nu overnachten op de set van ‘Dirty Dancing’

Als je nog op zoek bent naar een nieuwe vakantiebestemming, zoek niet langer: het legendarische hotel uit de film 'Dirty Dancing' opent nu ook zijn deuren voor het grote publiek.

No kidding. Fangirls kunnen deze zomer gaan dansen op de klassieker 'Time of My Life'. Mountain Lake Lodge, het hotel waar de film 'Dirty Dancing' werd opgenomen, opent vanaf nu ook de deuren voor toeristen en fans. En zoals verwacht, staan alle ruimtes volledig in het teken van de dansklassieker. Je moet er wel voor naar Virginia in de Verenigde Staten, maar dat hebben we er zeker voor over.

 

Dirty Dancing

Bron: GIPHY

 

Watermeloenen en danspasjes

Op het programma voor een geanimeerd 'Dirty Dancing'-weekendje: danslessen, een quiz, spelletjes, rondleidingen, thé dansants en watermeloenen (de echte fans zullen begrijpen waar we het over hebben). Het enige wat je nu nog moet doen, is jouw 'baby' overtuigen en hem enkele catchphrases leren à la 'Nobody puts Baby in a corner'.

 

Voor een weekendje betaal je ongeveer € 290 voor twee personen (zonder de reis naar Amerika, natuurlijk). Je kan nog kiezen tussen het weekend van 29-31 juli en 26-28 augustus. 

 

Dirty Dancing

Bron: GIPHY

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '