Home Uit & thuis ZALIG: deze stad krijgt een eigen rosé-festival

ZALIG: deze stad krijgt een eigen rosé-festival

Shutterstock
Yes way rosé! Liefhebbers van het goddelijke roze wijntje halen maar beter hun dusty pink zomerjurk en romantische picknickdeken uit de kast, want deze zomer vindt voor de tweede keer op rij Pinknic plaats, een festival dat volledig gewijd wordt aan rosé. 

Nope, we maken geen grapje. Op Pinknic is het twee dagen lang 'rosé all day', en laat dat nu net ons motto zijn. Het festival, dat plaatsvindt op 24 en 25 juni in New York, is volledig gewijd aan het roze drankje. Met een ticket krijg je toegang tot het festival, een wijnglas en een picknickdekentje.

 

A post shared by pinknic (@pinknic) on

Rosé with a view

Frosé drinken met uitzicht op het Vrijheidsbeeld en de skyline van New York, what's not to like? En voor de ultieme snapshot voor je Instagramaccount kruip je gewoon in het plaatselijke reuzenrad. Hongertje gekregen? Naast de typische picknickmandjes scoor je een lekkere snack, bakje popcorn of pannenkoek op de foodmarket. Je mag trouwens ook gewoon je eigen eten meenemen, maar zelf je alcoholvoorraad inslaan, is niet toegestaan. Maar wij zijn ervan overtuigd dat je niet zal omkomen van de dorst. Zijn we weg dan?

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.