Home Uit & thuis YES: er komt een vervolg op ‘Bad Moms’!

YES: er komt een vervolg op ‘Bad Moms’!

OH. MY. GOD.

Giphy
Een van onze favoriete films van het afgelopen jaar? Dat is zonder twijfel ‘Bad Moms’! Wij waren dan ook over the moon toen we hoorden dat er een vervolg op komst is. Niet zomaar een vervolg trouwens, want het zou gaan om een Christmas sequel! 

Bad Moms' was zo’n succes dat een vervolg een logische volgende stap is. De regisseurs van de originele film, Scott Moore en Jon Lucas, hebben al toegezegd voor de tweede film. Toch hebben we nog beter nieuws, want ook de leading ladies, namelijk Mila Kunis, Kristen Bell en Kathryn Hahn, keren terug.
 

Het thema van de film staat ook al vast en die staat helemaal in het teken van Kerstmis. Een moeder zijn is met momenten heel stresserend, maar tijdens de kerstperiode is het vaak extra moeilijk. Denk maar aan alle cadeautjes die je in huis moet halen, het kerstmenu dat je moet voorbereiden en dan krijg je vaak nog je eigen moeder (of nog erger: je schoonmoeder) over de vloer. Een recipe for disaster en meteen ook de verhaallijn voor een ongetwijfeld hilarisch vervolg.
 

Kristen is alvast enthousiast over het vervolg en heeft de komst van de tweede film ook bevestigd op Twitter.
 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

A Bad Moms Christmas’ komt uit in november 2017 en zo hebben we meteen iets om naar uit te kijken volgend jaar. Nog extra leuk nieuws: het is nog niet bevestigd, maar er zou ook een ‘Bad Dad'-film in de maak zijn. Die zou gepland zijn voor juli 2017. Can’t wait!
 

Lees ook: