Home Uit & thuis YAY: er komt een tweede seizoen van ‘Say Yes To The Dress...

YAY: er komt een tweede seizoen van ‘Say Yes To The Dress Benelux’ en ze zoeken nog kandidaten!

Bruid in spe? Schrijf je als de bliksem in!

Discovery Networks Benelux
‘Say Yes To The Dress Benelux’ is terug! Na het succes van de eerste Benelux-versie eind vorig jaar, steekt bruidsexpert Randy Fenoli binnenkort opnieuw de grote plas over voor een tweede seizoen. Maar het beste nieuws? Ze zoeken nog kandidaten!

Randy Fenoli begeleidt je in de zoektocht naar de perfecte bruidsjurk

Ook in het tweede seizoen van ‘Say Yes To The Dress Benelux’ zal bruidsexpert en zogeheten ‘jurkengoeroe’ Randy Fenoli de bruiden in spe begeleiden in hun zoektocht naar de perfecte trouwjurk. Dat doet hij samen met de stylisten van Koonings, een bruidswinkel in het Noord-Brabantse Deurne met meer dan 4500 m² aan bruidsmode
 

Ben jij een bride-to-be en lijkt dit je wel wat? Schrijf je dan als de bliksem in via TLC.be.  De opnames vinden dit voorjaar plaats bij bruidswinkel Koonings in het Noord-Brabantse Deurne (Nederland). Het tweede seizoen telt acht afleveringen en zal nog dit jaar te zien zijn bij tv-zender TLC. Fingers crossed!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Nog meer leesvoer voor de aanstaande bruid: