Home Uit & thuis WOEHOE: dit is de winnaar van ‘Mijn Pop-uprestaurant!’

WOEHOE: dit is de winnaar van ‘Mijn Pop-uprestaurant!’

Uitgestelde kijkers opgelet: spoiler alert!

Facebook Mijn Pop-uprestaurant
Na verschillende culinaire orgasmes, aangebrande vleesjes, overgekookte gerechten en spannende battles is de strijd van 'Mijn Pop-uprestaurant!' eindelijk gestreden. Maar wie oh wie gaat er naar huis met de titel van het programma en een geldprijs van maar liefst 50.000 euro? Eén ding is zeker: voor Daniela werd het een avond om nooit te vergeten. 

Na een spannende finale in Blankenberge kennen we de grote winnaar van 'Mijn Pop-uprestaurant! 2017'. De sympathieke Limburgers Daniela en Mitchell namen het op tegen de smokey boys Karel en Birger. Maar aan het einde van de race kan er natuurlijk maar één duo winnen. Tromgeroffel! 

And the winner is… 

Dit jaar kozen de kijkers voor TJOP's! Hoera, hoezee! Karel en Birger mogen zich dus de trotse winnaars van dit seizoen noemen. De mannen gaan naar huis met een geldkoffer van maar liefst 57.000 euro. Proficiat! 

Huwelijksaanzoek

Maar ook voor het team van Table'O werd het een avond om nooit meer te vergeten. Net voor de winnaar bekend werd gemaakt, had Mitchell nog een specialleke in petto. Speciaal voor zijn Daniela ging hij op één knie zitten. En jawel, ze zei volmondig ja! Zo schattig!

 

Ze zei JA!#mijnpopup

Een bericht gedeeld door VTM (@vtm.be) op

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.