Home Uit & thuis WAT: vervangt deze celeb Tyra Banks als host van America’s Next Top...

WAT: vervangt deze celeb Tyra Banks als host van America’s Next Top Model?

Is ze wel fierce? En vooral: kan ze wel smizen?

giphy.com
Tyra Banks presenteerde jarenlang het realityprogramma America's Next Top Model. Daarin coachte ze seizoen na seizoen een hoop meisjes om perfect op de foto én op de catwalk te staan. Daarnaast leerde ze ons het wonderlijke 'smizen'. Maar nu lijkt de show verder te gaan zonder Ms. Banks – wacht, wat?

Jep, dat lees je goed: America's Next Top Model gaat binnenkort verder zonder Tyra Banks. Eerder werd al aangekondigd dat het programma volledig gecancelled zou worden door The CW, de zender die het programma jarenlang uitzond. Gelukkig was VH1 daar om de show toch op te pikken en ANTM zo van z'n ondergang te redden.

Maar die overname gebeurde wel op één voorwaarde: America's Next Top Model moest een volledige makeover krijgen. En zo gezegd, zo gedaan: Tyra Banks geeft haar legendarische rol van ANTM-coach nu officieel door. Maar who's gonna be on top?

Niemand minder dan zangeres Rita Ora zou de eer krijgen om de nieuwe ANTM-presentatrice te worden. VH1 wou met de 25-jarige blondie een frisse touch geven aan het programma. En Rita zelf? Die is alvast dolenthousiast en omschrijft haar nieuwe job als 'the ultimate gig'. Bovendien zou de zangeres later dit jaar een nieuwe track op de markt brengen die compleet bij het vernieuwde programma past. 

Rita, we duimen voor je. Al zullen we Tyra's fierceness uiteraard missen.

tyra

Lees ook: