Home Uit & thuis Toch geen tweede ‘Temptation Island’-baby: Rosanna en Niels stellen nieuwe bewoners voor
ADVERTENTIE

Toch geen tweede ‘Temptation Island’-baby: Rosanna en Niels stellen nieuwe bewoners voor

Het koppel trekt in de nieuwe vlog ook samen naar de plastisch chirurg

YouTube
Met een vlog getiteld 'Is Rosanna zwanger!?', waarin het koppel heel awkwardly aankondigt dat ze 'er een kleintje bijkrijgen', leidden 'Temptation Island'-deelnemers Niels en Rosanna vorige week heel wat kijklustigen naar hun YouTube-kanaal. Nu blijkt – zoals we wel vermoedden – dat views voor hun vlog het enige doel waren, want Roos heeft helemaal geen bun in the oven.
ADVERTENTIE

Rosanna en Niels bleven in de aankondiging heel cryptisch en uiterst onenthousiast, dus we dachtten – lees: hoopten – wel dat het niet om een echte baby zou gaan, maar eerder om een huisdier. In een nieuwe vlog stelt het #fitcouple nu de nieuwe bewoners van hun huis voor, en het blijken twee katjes te zijn. Het feit dat ze heel schattig zijn, maakt de misleiding een beetje goed.

'Nieuwe tittahs!'

Maar dat Niels en Rosanna twee nieuwe kittens hebben, is niet het enige nieuwtje dat we in de derde vlog van het koppel te horen krijgen. Rosanna krijgt ook een nieuw stel borsten. Ze gaat samen met een Niels naar een eerste consultatie bij een plastisch chirurg, waar beslist wordt dat ze 600 cc – meer dan Pommeline! – zal nemen en dat haar borsten dichter bij elkaar en hoger komen te zitten. 'Dat vraagt om een tweede Playboy-cover!' denken we in Rosanna's ogen te lezen. Niels maakt zich dan weer vooral zorgen om het feit dat hij nog net iets breder zal moeten worden om een vrouw met 600 cc aan humor bij zich te kunnen houden.

Bekijk de derde vlog van Niels en Rosanna – die wel weer heel lang is – hieronder. Spoel door naar 8:30 om de katjes te zien, in de eerste minuten zie je Rosanna en Niels bij de plastisch chirurg.

Meer 'Temptation Island':

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.