Home Uit & thuis Onze favoriete hunks uit de kleren

Onze favoriete hunks uit de kleren

Flair
Kruis vrijdag 30 mei aan in je agenda, verban manlief uit het huis en nodig al je vriendinnen uit: het is ladiesnight op televisie! Kijk samen naar de première van Magic Mike, een film over mannen – Alex Pettyfer, Channing Tatum en Matthew McConaughey! – die strippen.

Tv-tip: Magic Mike

Wat? Ladies night bij 2BE, dat uitpakt met de première van Magic Mike, een film over mannen die strippen – vinden wij leuk natuurlijk! Onder meer Channing Tatum, een van onze favoriete hunks, gaat uit de kleren. Nog nooit was naakt in onze ogen zo functioneel. Geen dekentje nodig in de zetel dus, wij krijgen het er nu al warm van!

Zeker kijken want… met de gladde, blote lijven van exotische dansers Channing Tatum, Alex Pettyfer, Joe Manganiello (weerwolf Alcide in True Blood) én Matthew McConaughey paradeert er heel wat lekkers over het scherm. Maar Magic Mike is gelukkig meer dan een vleeskeuring; het is een romantische en sexy tragikomedie, die – voor de fans van weetjes – gebaseerd is op de jonge jaren van Channing Tatum, die voor hij een superster werd als stripper de kost verdiende.

Magic Mike – 2BE – vrijdag 30 mei, 20.35

Maar er is nog meer op televisie:

Tv-tip: Suits

Suits

Wat? Heb je genoeg van al die naïeve, idealistische advocaten op televisie? Check dan zeker Suits, de nieuwe advocatenreeks waarin Harvey Specter – strak in het pak – bewijst dat het er in en rond de rechtszaal wel wat harder en bitsiger aan toe gaat. Achter zijn duivels glimlachje gaat een messcherp verstand schuil. En als het moet, dan waagt hij een gokje. Zoals hij doet met de jonge Mike Ross: een slinkse schoolverlater zonder diploma, maar met een fors stel hersenen en de mentaliteit van de straat…

Zeker kijken want … We geven toe: advocaten kunnen ons doorgaans gestolen worden. Toch zaten we meteen aan het scherm gekluisterd voor het verbale spervuur van de piekfijn in het pak gestoken raadsmannen. Het drama – en de romantiek – van een soap, gehuld in een Gucci-kostuum.
 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Suits – VTM – vanaf maandag 26 mei, 22.40

Tv-tip: Billboard Music Awards

Bilboard Music Awards

Wat? Muzikale toppers als Justin Timberlake, Beyoncé, Lorde en Miley Cyrus zakten naar Las Vegas af voor de felbegeerde muziekprijzen van het magazine Billboard. Grote slokoppen waren Justin (terecht!) met zeven awards, en Imagine Dragons met vijf prijzen. Herbekijk de volledige show op JIM!

Zeker kijken want… tijdens de wervelende Billboard-awardshow staan heel wat topacts op het podium. Dit jaar zingen en dansen Jennifer Lopez, Shakira, Robin Thicke, Katy Perry, Miley Cyrus en zelfs de miraculeus uit de dood herrezen king of pop Michael Jackson zich in de MGM Arena in het zweet! Je krijgt dus de grootste hits van het moment… maar met La Cyrus on stage kan je je ook verwachten aan gedurfde vestimentaire uitstapjes. Ook benieuwd wie dit keer opvalt met hun (gebrek aan) outfit of een obscene streek?

Billboard Music Awards – JIM – woensdag 28 mei, 21.30

Tv-tip: 3Doc: Stromae

Stromae

Wat? Stromae is hot! Kort voor zijn concert in de Heineken Music Hall op 2 april 2014 werden onze nationale muziektrots Paul Van Haver en mensen uit zijn entourage geïnterviewd over zijn muziekcarrière, zijn succes in het buitenland en zijn vele nevenactiviteiten zoals de kledinglijn 'Mosaert'.

Zeker kijken want… naast Stromae zelf lichten ook andere – bekende en minder bekende – koppen een tipje van de sluier over het Belgische popicoon: zijn vriendin Coralie Barbier, ex-muziekleraar Benoit Chantry, StuBru-dj Linde Merckpoel en de Nederlandse artiesten Thomas Azier en The Opposites, waarmee Stromae heeft samengewerkt. En natuurlijk worden er ook fragmenten uit het concert in Amsterdam getoond. Alors on danse! Formidable!

3Doc: Stromae – Ned3 – zaterdag 31 mei, 21.40