Home Uit & thuis Nóg ruzie tussen ‘Temptation Island’-deelnemers: ‘De groep is in twee kampen verdeeld’

Nóg ruzie tussen ‘Temptation Island’-deelnemers: ‘De groep is in twee kampen verdeeld’

Saartje werd nog maar een keer of twee geboekt voor een feestje, maar niet omdat er geen vraag is

VIJF
In Thailand lijkt de 'Temptation Island'-bende nog een grote vriendengroep. Maar nu de fifteen minutes of fame aan de gang zijn en er geld bij komt kijken, gaan de handschoentjes uit. Volgens vrijgezel Saartje is de groep volledig in tweeën gesplitst.

Team Pommeline

Alle 'Temptation Island'-deelnemers zitten onder de vleugels van Star Entertainment, een managementbureau dat onder andere actes de présence boekt voor hen. Uiteraard is er vooral vraag naar de deelnemers die vaak in beeld komen, maar toch werd Saartje – de dame die in de vorige aflevering samen met Hertbert een douche nam waar ze ongetwijfeld alleen maar vuiler van werden – nog maar twee keer geboekt. En dat zint haar niet.

'Ik hoorde van een discotheek in mijn buurt dat onze manager vertelt dat ik op bepaalde avonden niet vrij zou zijn. Ik viel volledig uit de lucht', vertelt de verleidster aan Het Laatste Nieuws. Waarom haar manager daarover zou liegen? Omwille van Team Pommeline, zoals Saartje hen noemt. Merijn, Jolien, Jefferson, Herbert en Pommeline willen volgens haar enkel nog als groep ergens verschijnen. Zij zouden bovendien beslissen wie er dan nog bijgeboekt wordt. Aangezien Jolien een probleem heeft met Saartje – waarom toch? – mag zij er dus niet bij. Pommeline heeft het dan weer niet voor Natasja. 'Eigenlijk willen ze enkel Manouh en Bo nog meenemen', aldus Saartje.

 

#mycrewisbetterthanyours #temptationisland2017 #thevillaantwerp

A post shared by Pommeline Tillière (@pommelinetilliere) on

Prijzige party crew

Team Pommeline beslist niet alleen wie er mee betaald komt feesten, ze bepaalden ook de prijs van zo'n avondje. 'Zij hebben beslist dat ze niet voor minder dan 400 euro buitenkomen, maar voor mij hoefde dat eigenlijk niet. Met minder was ik ook al tevreden', zegt Saartje. Het prijskaartje mag dan voor elke deelnemer hetzelfde zijn, voor Saartje blijven de boekingen dus uit. Terwijl Team Pommeline elke vrijdag en zaterdag minstens één, maar vaak meerdere feestjes afschuimt. Een spaarpotje zal ze 'r niet aan overhouden, maar spijt heeft Saartje niet van haar deelname. 'Ik heb er echt veel mensenkennis opgedaan', zegt ze. We kunnen het geloven.

Meer 'Temptation Island':

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.