Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VIJF

Dit zag je niet op televisie

Karim van ‘Temptation Island’: ‘Ik had de eerste avond al ruzie met Lisa’

In de vijfde aflevering van 'Temptation Island' leek het erop dat Lisa het weleens moeilijk zou kunnen krijgen om haar 'temptation' Karim te blijven weerstaan. Maar blijkbaar gunnen de makers van het programma ons niet altijd het hele verhaal. Volgens Karim lag hij de eerste dagen in Thailand zo in de clinch met Lisa en de andere vrijgezellen dat hij naar huis wou.

Waarover de ruzie ging? Karims ijdelheid. Lisa had hem bij de eerste ontmoeting gezegd dat hij volgens haar op haar vriend Merijn lijkt. Wanneer Karim Merijn de volgende dag ontmoette, moest hij even slikken. 'Die Merijn was gewoon een strontlelijke vent. Ik heb Lisa dan verteld dat hij verschrikkelijk lelijk is en dat hij niet kan vergelijken met mij', vertelt Karim bescheiden aan Het Belang van Limburg. Lisa werd (begrijpelijk) kwaad omdat Karim het naar eigen zeggen 'misschien 20 keer op 'n dag' bleef zeggen en moest uiteindelijk zelfs huilen.

 

Die Merijn was gewoon een strontlelijke vent.

 

De andere vrijgezellen konden Karims gedrag niet appreciëren. 'Sommigen begonnen te zagen dat ik hun reputatie omloog zou halen', vertelt de Limburger. Het ging zelfs zo ver dat Karim op het punt stond naar huis te gaan, maar de producer kon hem overtuigen te blijven. Vreemd dat dit het programma niet haalde, toch? Zeker als je weet dat de algemene mening tot nu toe luidt dat het nogal een saai seizoen van 'Temptation Island' is...

 
Bron: Het Belang van Limburg

 

Meer 'Temptation Island':

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '