Home Uit & thuis Must sees op tv

Must sees op tv

Geen bal op tv? Think again! Flair geeft je leuke tv-tips voor een gezellig avondje niks doen. Neem die popcorn of dat ijsje al maar bij de hand!

Never Let Me Go

Never Let Me Go

Wat? Kathy, Tommy en Ruth groeiden samen op in een Engelse kostschool, zonder contact met de buitenwereld. Terwijl stilaan sterke gevoelens van liefde, jaloezie en verraad ontstaan, wordt ook duidelijk waarvoor ze al die jaren klaargestoomd werden.

Zeker kijken want … naast het aangrijpende verhaal zijn het vooral de formidabele actrices in hoofd- en bijrollen die imponeren. Keira Knightley, Carey Mulligan en Sally Hawkins, allen met een Oscarnominatie op zak, laten het beste van zichzelf zien in dit romantisch drama met een sciencefictionrandje.

Never Let Me Go – JIM – woensdag 20 augustus, 22.00

Alle dagen seks

Alle dagen seks

Wat? Een seksperiment, overgewaaid uit Amerika, waarbij vijf koppels dertig dagen lang elke dag minstens één keer seks moeten hebben en daar een videodagboek over bijhouden.

Zeker kijken want… specialist in de materie Arie Boomsma (die eerder al 40 dagen zonder seks presenteerde) wil het taboe om te praten over seks doorbreken. De viriele vrijgezel, die na zijn breuk met vriendin Samira zelf flink experimenteerde met onenightstands, kreeg voor het programma hulp van onze Vlaamse seksuologe Kaat Bollen, die onlangs nog het boek Met drie in bed op de markt gooide. 

Alle dagen seks – NPO 3 – donderdag 21 augustus, 22.05

No Cameras Allowed

No Cameras

Wat? Altijd al eens backstage willen geraken bij je favoriete bands of zonder ticket willen binnenglippen op festivals? Concert-crasher James Marcus Haney, een Amerikaanse slimmerd met een passie voor fotografie, muziek en film, deed het! Check hoe hij geraakte waar camera's normaal niet toegelaten zijn.

Zeker kijken want… met nagemaakte polsbandjes en een valse identiteit breekt Haney niet alleen in op optredens en festivals – 50 concerten op vier jaar tijd! – hij slaagt er ook in om tot bij de grootste sterren uit de muziekwereld te geraken: hij childe backstage bij Jay-Z, nam selfies met Coldplay en Muse en ging als roadie op tournee met Mumford & Sons.

No Cameras Allowed – MTV – vrijdag 22 augustus, 17.35