Home Uit & thuis Must sees op tv

Must sees op tv

Corbis
Geen bal op tv? Think again! Flair geeft je leuke tv-tips voor een gezellig avondje niks doen. Neem die popcorn of dat ijsje al maar bij de hand!

Cosmopolis

cosmopolis

Wat? New York in de nabije toekomst. Tijdens een limousinerit door de stad ziet Eric Packer (Robert Pattinson), een stinkend rijke en volslagen immorele beursmakelaar, zijn fortuin elke seconde kleiner worden als gevolg van een gewaagde gok. De paranoia slaat toe en Eric begint overal aanwijzingen te zien dat iemand het op zijn leven gemunt heeft.

Zeker kijken want … – we gaan er niet voor liegen – Cosmopolis is het perfecte excuus om anderhalf uur lang naar een in smoking gehesen RPattz te staren. Geregisseerd door David Cronenberg, zeg je? Verfilming van een diepzinnige bestseller…? Sorry, wij waren al lang niet meer aan het luisteren!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Cosmopolis – 2BE – donderdag 24 juli, 20.35

Festivalitis Tomorrowland

festivalitis

Wat? Het was van hot, hotter, hottest op Tomorrowland! Wie de broeierige hitte overleefde, kan de hoogtepunten van het eerste feestweekend nog eens herbeleven bij JIM, want veejays Sean, Niko en Eline doken tijdens de jubileumeditie drie dagen lang achter de schermen in De Schorre in Boom.

Zeker kijken want… Tomorrowland is terecht het beste dancefestival ter wereld! Luister nog eens naar de pompende beats en opzwepende basslijnen van de beste dj's ter wereld. Onder andere Netsky, Tiësto, Martin Solveig, Dimitri Vegas & Like Mike, Steve Aoki en David Guetta bouwden er al een feestje. En… als je oren gaan suizen, kijk je toch gewoon voor de lekkere lijven en blote basten, de hotste en hipste bikinibabes, de mafste kapsels of de gekste outfits – van morphsuits, Star Wars-maskers tot vedertooi – die op de wei te zien waren… Full madness!

Festivalitis Tomorrowland – JIM – vrijdag 25 juli, 21.00

The Descendants

descendants

Wat? George Clooney is een loser! Op het witte doek althans. In de huid van de welgestelde advocaat Matt King probeert Hollywoods meest begeerde hottie op jaren de banden met zijn twee onhandelbare dochters aan te halen. Tot overmaat van ramp blijkt zijn comateuze echtgenote er ook nog eens een affaire op na te houden. En dan is er nog een vervelende erfeniszaak….

Zeker kijken want… Clooney – die volgens de geruchtenmolen eindelijk de grote stap gaat wagen met zijn Brits-Libanese vriendin – blijft geweldig en een lust voor het oog, zelfs in een fout hawaïhemd en een bermuda. Aan de zijde van Gorgeous George maakt rijzende ster Shailene Woodley haar filmdebuut (in de rol van een van zijn vervreemde dochters). Het leverde de nieuwste Hollywoodbabe meteen een Golden Globe-nominatie op.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

The Descendants – VTM – zaterdag 26 juli, 21.00