Home Uit & thuis LOVE: dit zijn de beste series van dit moment volgens de redactie

LOVE: dit zijn de beste series van dit moment volgens de redactie

Deze moet je gezien hebben!

Shutterstock
De herfst (en oké, elk moment waarop de temperatuur onder de 20°C zakt) is voor ons hét moment om met een dekentje in de zetel te kruipen. En wat past daar beter bij dan een topserie? Onze redactie zocht – en vond – de 10 beste series du moment.

Tegenwoordig is het maar al te makkelijk om wat moois op je scherm te toveren – en dat doen wij dan ook graag en vaak. Emotie, humor of spanning? You name it, dit zijn alvast onze favorieten.

1 / 10
Stranger Things
Blindspot
Black Mirror
Call the Midwife
The Walking Dead
Don’t Trust the B— in Apartment 23
Grey’s Anatomy
Profilage
The Blacklist
New Girl
Stranger Things
Stranger Things

In slechts acht afleveringen veroverde deze serie het hart van honderdduizenden toeschouwers. Wanneer de 12-jarige Will Byers verdwijnt, begint de miserie – zeker in een stad die geteisterd wordt door onverklaarbare en bovennatuurlijke fenomenen. Razend spannend en mysterieus, dus wij kijken alvast uit naar seizoen twee.

Blindspot
Blindspot

Een jonge vrouw wordt volledig naakt teruggevonden in het midden van Times Square. Ze kan zich niets meer herinneren, maar haar lichaam staat wel vol getatoëerd met gecodeerde tekeningen en boodschappen. De FBI onderzoekt haar geheugenverlies en al snel blijkt er een mogelijk verband te zijn met samenzweringen en criminele praktijken. 

Black Mirror
Black Mirror

Deze is een specialleke, want elke afleveringen bevat verschillende karakters en sets. Bovendien wordt elke aflevering gefilmd in één shot, dat zo'n 40 à 90 minuten duurt. Het thema? onze hyperverbonden samenleving. De serie is niet nieuw en stopte al na drie seizoenen, maar die zijn wel volledig te bekijken op Netflix.

Call the Midwife
Call the Midwife

Vraag je je weleens af hoe het was om 50 of 100 jaar geleden te leven? In 'Call the Midwife' zie je het! Je volgt er de avonturen van Jenny Lee, die als jonge vroedvrouw in een klooster werkt. Girly én retro? We love it!

The Walking Dead
The Walking Dead

Dé klassieker voor iedereen die van gruwel en zombies houdt. Niet voor gevoelige kijkers, dus, maar Rick Grimes en zijn speciale band met de personages die overleven, maken veel goed. Seizoen zeven belooft alvast veel goeds!

Don’t Trust the B— in Apartment 23
Don’t Trust the B— in Apartment 23

De onschuldige June trekt naar de stad en gaat er samenwonen met de sexy Chloé, de persoon naar wie de serie vernoemd is. De afleveringen zijn enorm humoristisch en verfrissend, maar de show werd helaas al na één seizoen gecanceld. Toch hopen wij stiekem op meer. James Van Der Beek – je weet wel, Dawson! – speelt namelijk mee.

Grey’s Anatomy
Grey’s Anatomy

De klassieker der klassiekers! In het ziekenhuis van Seattle werken dokters aan hun patiënten, carrière, vriendschappen en romances. En dat loopt niet altijd van een leien dankje. Ideaal voor een girls night (of meerdere, want de serie telt ondertussen al dertien seizoenen).

Profilage
Profilage

Voor deze serie zal je je talenknobbel even moeten aanwenden, want de acteurs spreken Frans. Dealen met dat kleine ongemak is het echter meer dan waard! In 'Profilage' volg je Chloé Saint-Laurent, een criminologe met een extreme gevoeligheid en intuïtie. Interessant én spannend; wij zijn fan.

The Blacklist
The Blacklist

Alle zekerheden bij de FBI worden in vraag gesteld wanneer de meest gezochte voortvluchtige zich komt aanmelden. Hij wil samenwerken met de autoriteiten en geheime informatie openbaar maken. Waar Raymond 'Red' Reddington die kennis haalt, ontdek je zelf.

New Girl
New Girl

Deze feelgood comedyserie is maar al te vaak pijnlijk herkenbaar. Volg de avonturen van Jess en co. in korte maar krachtige afleveringen die je hart al snel veroveren. En, euh… Waar kunnen wij zulke wapperende lokken als die van Zooey Deschanel krijgen?

Wil je écht ten volle genieten van je series? Dat doe je niet alleen met een glas bubbels in de hand, maar ook met een waardige tv voor je neus. De SUHD TV van Samsung belooft ervaring in topkwaliteit, zodat je je volledig op je serie kan gooien. Bovendien zorgt de curved (!) vorm van de SUHD TV ervoor dat het net lijkt alsof je écht in je serie zit. Hoera!

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.