Home Uit & thuis JOEPIE: postgebouw op Korenmarkt in Gent krijgt leuke nieuwe invulling

JOEPIE: postgebouw op Korenmarkt in Gent krijgt leuke nieuwe invulling

Met een van onze lievelingswinkels!

Gentdekuip.be
Het prachtige postgebouw op de Korenmarkt in Gent krijgt na zes jaar een nieuw leven. De supermarkt Albert Heijn is sinds een half jaar open, maar nu volgt ook de Nederlandse winkelketen Sissy-Boy. En oh boy, daar zijn wij héél blij mee.

Tot 2001 zat De Post effectief in het postgebouw. Daarna werd het gebouw gedoopt tot Post Plaza en huisden er een tiental winkels in. Maar het werd geen succes en sinds 2010 stond het gebouw leeg.

Nu krijgt het prachtige gebouw gelukkig een nieuw leven. Sinds een half jaar vind je er al de supermarkt Albert Heijn, en recent openden de twee Nederlandse winkelketens Sissy-Boy en Men at Work. Neem al een kijkje op de website van Sissy-Boy voor je in Gent langsgaat. Ze hebben geweldige spulletjes: van kleding over decoratie tot verzorgingsproducten. Volgende maand komt er nog een cosmeticazaak bij, Skins Cosmetics, en in augustus de bakkerijketen Le Pain Quotidien. De officiële opening van De Post is pas in september.

De renovatie van het postgebouw is nog aan de gang. De bovenste verdieping wordt omgebouwd tot een boetiekhotel met 36 kamers. Vanaf 2017 kan je er een kamer reserveren.

Nog meer Gent?

HOTSPOTS: 6 van de beste saladbars in Gent

HOTSPOTS: dit zijn 5 van de leukste eetplekjes van Gent

HOTSPOTS: 5 van de leukste verwenadresjes in Gent

HOTSPOTS: 5 van de leukste vintage-adresjes in Gent

HOTSPOTS: 5 van de leukste boetiekjes in Gent