Home Uit & thuis HOTSPOT: Hendrick’s Gin opent dit najaar opnieuw zijn cocktailbar ‘Chambers of the...

HOTSPOT: Hendrick’s Gin opent dit najaar opnieuw zijn cocktailbar ‘Chambers of the Curious’

Tom Swalens
Na het succes van vorig jaar strijkt de excentrieke wereld van Hendrick's 'Chambers of the Curious' dit jaar opnieuw neer in Brussel. Zintuigen op scherp, cocktail in de hand en zweef zachtjes door het bijzonder universum van nieuwsgierigheid.

Wie zin heeft om zijn nieuwsgierigheid tot een hoogtepunt te brengen door middel van een paar verrukkelijke cocktails en zinnenprikkelende experimenten moet tussen 21 oktober en 3 december bij Hendrick's Chambers of the Curious zijn. Dit keer opent de bijzondere pop-upbar zijn deuren op de uiterst geschikte locatie 'Het Depot voor Gevaarlijke Goederen', bij Tour & Taxis

Ambassadeur van de Nieuwsgierigheid van dienst: Baloji, wiens palmares (poëet, muzikant, schrijver, acteur, performer, regisseur en soms zelfs stylist) al bijna even rijkelijk is als de acht intellegenties waardoor hij ons persoonlijk begeleidt. Niet alleen wij zijn fan van deze in Lubumbashi geboren Belg. De jongeman mocht eerder al rekenen op waardering van niemand minder dan Nick Cave en Damon Albarn (frontman van Blur), maar ook het Guggenheim, Louis Vuitton en Komono deden beroep op zijn wilde creativiteit.

Voor de Hendrick's Chambers of the Curious mocht Baloji zijn magie de vrije loop laten op de verrassende cocktailkaart, het mysterieuze interieur van de bar, de perfect geselecteerde tunes en de experimentele ruimtes. En met succes! De Chambers of the Curious gidsen je door een resem fascinerende ervaringen om je geest te prikkelen, je intelligentie te trainen en je creativiteit te stimuleren. Meer dan de moeite waard om zelf een keer te ondervinden!

Helemaal opgewonden en nieuwsgierig?

Schrijf je dan snel in via de website van Chambers of the Curious (reservatie verplicht).

Praktische info

Hendrick's Chambers of the Curious, van 21 oktober t.e.m. 3 december 2016 in het Depot voor Gevaarlijke Goederen in Tour & Taxis Brussel. Bar toegankelijk voor het publiek (zonder reservatie) van donderdag tot en met zaterdag van 17u30 tot 1u.

Op de cocktailkaart

1 / 5
© Tom Swalens
© Tom Swalens
© Tom Swalens
© Tom Swalens
© Tom Swalens
© Tom Swalens

© Tom Swalens
© Tom Swalens

© Tom Swalens
© Tom Swalens

© Tom Swalens
© Tom Swalens

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.