Home Uit & thuis HOTSPOT: Banningville wordt deze zomer dé place to be in Antwerpen

HOTSPOT: Banningville wordt deze zomer dé place to be in Antwerpen

Zonovergoten terras, overheerlijk eten en op zondag de hele dag ontbijt!

Gringo's Design
Wie zich al een beetje op vakantie wil wanen, kan vanaf 14 mei terecht bij Banningville. De nieuwe zomerbar brengt vanaf volgende zondag namelijk de hippe Midden-Oosterse keuken naar het Antwerpse Zuid, en in combinatie met een zonovergoten terras en tal van leuke events belooft de bar deze zomer dé place to be in Antwerpen te worden.

Brein achter Banningville zijn voormalig Café Capital-uitbater Anthony Van Isacker en vrouwlief Meredith Meire, die hun inspiratie vonden tijdens tripjes naar steden als Beiroet, Tel Aviv en Londen. 'Een uitstap naar Tel Aviv heeft bij ons de doorslag gegeven', klinkt het bij het koppel. 'Het heerlijke eten en de mooi verzorgde plaatsen waren een echte verrijking. Restaurants als Onza, de befaamde chef Ottolenghi uit Londen en de kookboeken van Sabrina Ghayour zijn inspiratiebronnen geweest voor Banningville.' 

Falafel Friday

En dat proef je. Op het menu geen klassieke Midden-Oosterse gerechten, maar kleine hapjes om te delen met je vrienden. Onze favoriet? Het homemade flatbread met za'atarkruiden en zelfgemaakte hummus. Op zondag kan je er tijdens de Sunny South Up Brunch een hele dag genieten van ontbijt, en ook Falafel Friday is zo'n niet te missen evenement. Hou dus zeker de website van Banningville in de gaten voor nog meer leuks!

Banningville

Praktisch

Pacificatiestraat 36, Antwerpen. Van dinsdag t/m donderdag van 11u tot 23u. Vrijdag van 11u tot 1u, zaterdag van 16u tot 1u en zondag van 9u tot 22u. Gesloten op maandag.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.