Home Uit & thuis Hondenweer? Filmavond!

Hondenweer? Filmavond!

Flair
Het giet water en van zomer is er ábsoluut geen sprake. Nestel je vanavond in de sofa en troost jezelf met een van deze romantische komedies.

50 First Dates

Wat? Onverbeterlijke playboy Henry Roth (Adam Sandler) geniet van het vrijgezellenleven op Hawaï. Tot hij Lucy ontmoet meteen als een blok voor haar valt. Het klikt meteen, en de twee spreken de volgende dag opnieuw af. Alleen blijkt dat ze na een ongeval elke ochtend de vorige dag weer vergeten is. Er zit voor Henry niets anders op dan alles uit de kast te halen om haar elke keer opnieuw te verleiden…

Zeker kijken want…De vonken tussen Adam Sandler en Drew Barrymore spatten de hele film lang van het scherm. Zijn vlotte, en met momenten charmant onhandig pogingen haar voor hem te winnen zijn hartverwarmend. Sleur vooral de vriend mee op de zetel. Wedden dat hij bij een van de vele dates wel inspiratie gaat opdoen?

50 First Dates – VIER – donderdag 10 juli om 20.30

13 Going on 30

13 going on 30

Wat? Het verjaardagsfeestje van de dertienjarige Jenna Rink draait uit op een fiasco. Diep teleurgesteld kruipt ze in een hoekje, vurig wensend dat ze al volwassen was. Devolgende ochtend ontwaakt Jenna in het bloedmooie lichaam van haar 30-jarige zelf, in een droomappartement, met een schitterende job.

Zeker kijken want… 30 Going on 30   betekende de grote doorbraak voor Jennifer Garner die met haar stralend enthousiasme de hele film steelt. Interessant om te zien is hoe de garderobe van Jenna doorheen de film verandert: van felle kleuren naar zachte pastelkleurige outfits. Het weerspiegelt de verandering in het karakter van de aanvankelijk dolgelukkige Jenna. Schattige romkom voor en zomers avondje met de vriendinnnen!

13 Going on 30 – VIJF – donderdag 10 juli om 20.30

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.