Home Uit & thuis GESPOT: zijn Niels en Rosanna uit ‘Temptation Island’ dan toch nog een...

GESPOT: zijn Niels en Rosanna uit ‘Temptation Island’ dan toch nog een koppel?

Alles vergeven en vergeten?

via Het Belang van Limburg
Was jij er 100 % van overtuigd dat de relatie van Niels en Rosanna ‘Temptation Island’ niet zou overleven? Think again. De 18-jarige Chiara heeft het koppel samen gespot in Gent en ze zagen er nog steeds even verliefd uit.

Afgelopen donderdag was Chiara Plentinckx, ooggetuige van dienst, in Gent voor een schooluitstap. Samen met haar klas stond ze aan een tramhalte en daar kwamen ze  Niels en Rosanna uit ‘Temptation Island’ tegen. De twee waren blijkbaar verstrengeld in een innige omhelzing en ze waren duidelijk nog steeds samen. ‘Ze kuste hem in zijn nek’, aldus Chiara in 'Het Belang van Limburg'. Verder vertelt ze dat het koppel niet herkend wilde worden. ‘Niels keek even op, maar toen hij zag dat we met onze gsm’s bezig waren, keek hij snel weg’.
 

Niels heeft op ‘Temptation Island’ stevig de bloemetjes buitengezet, waardoor Rosanna troost zocht in de armen van verleider Alex. Blijkbaar heeft het duo elkaar alles kunnen vergeven en hebben ze besloten om hun relatie nog een tweede kans te geven.
 

Het is trouwens niet de eerste keer dat iemand Niels en Rosanna samen gezien heeft. Nog niet lang geleden werden de twee samen in een club gespot en ook daar gingen de twee heel vriendelijk met elkaar om. To be continued….


Bron: Het Belang van Limburg

Meer 'Temptation Island':