Home Uit & thuis Eindelijk: alle onnodige apps van je iPhone doen verdwijnen!

Eindelijk: alle onnodige apps van je iPhone doen verdwijnen!

Handig!

Je hebt vast, net als wij, heel wat standaardapps op je iPhone staan waar je echt helemaal niets mee doet (iBooks, Aandelen, iemand?) en die je tot nu toe niet kon verwijderen. Gelukkig is daar YouTube-gebruiker videosdebarraquito, die een manier ontdekte om die onnuttige apps op magische wijze te doen verdwijnen.

Zo verwijder je minder nuttige apps op je iPhone:

1. Zet de app in een aparte map. Om een map te maken, hou je het appicoon een tijdje vast en sleep je het over een ander appicoon, waarmee je een map wil maken.

2. Open de map en hou het appicoon vast tot het begint te bewegen. 

3. Sleep de app naar de volgende pagina in je map. Indien nodig verplaats je de app opnieuw naar een derde pagina als je hem op een tweede pagina nog niet verwijderd krijgt.

4. Wanneer je op de derde pagina zit, sleep je de app naar rechts en hou je hem vast terwijl je op de home button klikt. De app is nu verdwenen!

Als je de app toch nog een keertje nodig hebt, kan je hem altijd nog terugvinden onder je zoekfunctie. Handig als je apps wil verbergen die eigenlijk niemand mag zien! πŸ˜‰

Minpuntje: als je telefoon helemaal plat is en je hem moet heropstarten, zullen de gedeletete apps helaas weer zichtbaar zijn.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.