Home Uit & thuis Een eerste blik op ‘Fifty Shades Darker’

Een eerste blik op ‘Fifty Shades Darker’

Mr. Grey will see us...in 2017

Reporters
Het is al een hele tijd geleden dat we naar 'Fifty Shades of Grey' ​keken en ook op het vervolg moeten we nog een tijdje wachten. Toch krijgen we van de makers al een kleine sneak peek van het tweede deel van de trilogie 'Fifty Shades Darker'.

In de teaser krijgen we enkele momenten uit de nieuwe film te zien. Zoals je kan zien, kruipt Jamie Dornan terug in de huid van Mr. Grey. Hebben de eerste beelden uit 'Fifty Shades Darker' je honger niet kunnen stillen? Wel, in dat geval hebben we voor jullie nog wat extra informatie:
 

  • Eerder werd al bekendgemaakt dat de regisseur van 'Fifty Shades of Grey'​, Sam Taylor-Johnson, niet zou meewerken aan het vervolg. Het tweede deel van de film zal geregisseerd worden door James Foley. James kennen we als regisseur van de serie 'House Of Cards'.
     
  • 'Fifty Shades Darker' en het laatste deel van de trilogie worden op hetzelfde moment opgenomen. Toch zullen de films niet op hetzelfde moment vrijgegeven worden. Het tweede deel zou pas in begin 2017 gereleased worden.
     
  • Naast Jamie Dornan zullen we ook Dakota Johnson opnieuw te zien krijgen. Een tijdje geleden ging er een gerucht de ronde dat een van de twee acteurs niet zou meespelen in het vervolg van de film. Hier blijkt – gelukkig – niks van waar te zijn.

Wil je nog meer lezen? Hier vertelt Dakota Johnson over '50 Shades Darker'. Als we de geruchten mogen geloven, zal er in het vervolg ook een nieuwe hottie meespelen. In afwachting van de film kan je altijd eens deze Fifty Shades-quiz doen.

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.